Roxana Ionescu l-a dus pe George Boghian pe la rudele ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

George Boghian, câştigătorul ultimului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, a avut parte în acest an de cele mai frumoase Sărbători, căci a petrecut alături de Roxana Ionescu, partenera sa de dans, şi familia acesteia.

„Mama Natură" şi părinţii ei au fost în vizită la nişte rude din judeţul Gorj şi l-au luat şi pe cel mai nou membru al familiei lor, George.

„Am petrecut Crăciunul alături de părinţi, unchi şi verişori. George s-a simţit foarte bine, îi ştia pe-ai mei şi au vorbit de toate, iar cu verişorii mei chiar a ieşit seara", a povestit, pentru Click!, Roxana Ionescu.

George a fost copleşit de cadouri în acest an, cele mai multe venind din partea „Mamei Natură" care a ales să îi cumpere piese vestimentare, dar să-i ofere şi o plimbare până la Mânăstirea Polovragi, pentru a admira picturile din interior.

„Crăciunul petrecut alături de Roxana a fost atât de frumos! Am fost şi-am vizitat toate rudele, am cunoscut oameni foarte deosebiţi, ne-am distrat, am râs, a fost frumos", a declarat George emoţionat.

George s-a simţit foarte bine de Sărbători, în compania “Mamei Natură”, care l-a răsfăţat cu daruri

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
vin rosu jpg
calendar shutter jpeg
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net