Roxana Nemeş, petrecere de 200 de milioane de lei vechi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Roxana Nemeş a avut parte de cea mai tare aniversare! Iubitul şi impresarul ei, Radu Groza, i-a organizat o petrecere-surpriză de 200 de milioane de lei vechi, la un restaurant select, şi a chemat toţi prietenii pentru a-i ura "La mulţi ani!".

Preţ de câteva ore Radu Groza s-a transformat în „omul-minune" şi a reuşit să-şi impresioneze iubita în cel mai frumos mod cu putinţă, cu ocazia aniversării a 24 de ani a Roxanei Nemeş. Astfel, managerul i-a organizat o petrecere ca la carte, ocupându-se în detaliu de muzică şi de restaurant şi a chemat toţi prietenii, pentru a le fi alături.

Solista a şi cântat câteva piese la petrecerea dată în cinstea ei

simeon stalpnicul png

Sub pretextul unui concert pe care ar fi trebuit să-l susţină, Roxana Nemeş a ajuns pe la orele 22.00 la restaurantul „Trattoria Vivaldi" din cadrul Hotelului West Plaza, însă, când a intrat, surpriză! Cei o sută de invitaţi au început să-i cânte blondei „La mulţi ani!".

Când a văzut ce surpriză i s-a pregătit, Roxana a fost extrem de emoţionată, aproape i-au dat lacrimile. „E prima dată când mi se face o asemenea petrecere. Mă aşteptam să merg la un concert, deşi sunt cam răcită. Sunt foarte fericită", ne-a spus Roxana Nemeş. Solista s-a bucurat de surpriza pe care i-a făcut-o iubitul, însă i-a părut rău că n-au fost lângă ea şi părinţii, aflaţi la Târgu Mureş. De fapt, aceştia au sărbătorit-o duminică, cu tort, aşa că Roxana nu se mai aştepta să aibă încă o petrecere de ziua ei.

Invitaţii au fost serviţi din patru torturi făcute după reţeta tiramisu

simeon stalpnicul png

Petrecăreţii au avut la dispoziţie un meniu format dintr-un antreu cu bruschete şi roşii, măsline şi prosciutto, apoi paste şi pui milanese cu legume julien, open bar şi prăjitura aniversară, adică patru torturi din tiramisu. Ospăţul pentru cei o sută de invitaţi a costat 200 de milioane de lei vechi, cheltuială suportată de Radu Groza.

Au chefuit până la cinci dimineaţa

Cristina Spătar şi Alin Ionescu, Minodora, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, împreună cu fiica lor, Margherita, Julia Jianu, Cornel Ţociu şi fiica lui, Jean de la Craiova şi Sonia Trifan sunt doar câteva dintre numele celor care au venit să o felicite pe sărbătorită şi să-i ofere flori, bijuterii, haine, parfumuri şi alte cadouri de seamă.

Viorica din Clejani s-a îmbrăcat comod, ca să poată dansa în voie

simeon stalpnicul png

Tonciu şi Margherita şi-au comparat sânii

simeon stalpnicul png

Cornel Palade a venit la petrecere cu fiica sa

simeon stalpnicul png

Tonul distracţiei a fost dat de Jean de la Craiova, care a ridicat lumea de pe scaune cu manelele lui, iar Minodora a făcut-o pe Roxana să plângă după ce i-a dedicat ei şi lui Radu piesa „Te iubesc" şi le-a spus câteva cuvinte de duh: „După această petrecere, poate urmează o cerere în căsătorie. Aşa aş vrea să vă văd toata viaţa". Petrecea a continuat pe ritmuri etno, cu muzica lui Alex Jidveianu şi, abia spre dimineaţă, pe la ora cinci, sărbătorita şi invitaţii ei au plecat de la chef.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net