Roxana, nici sânii nu te-au scăpat de şomaj!

Ultima actualizare:
Frumoasă şi liberă de contract
Frumoasă şi liberă de contract

„Mama Natură" făcea furori cu bustul apetisant, în urmă cu patru ani, la emisiunea de la Antena 1 „Ciao, Darwin", dar acum îi este greu să egaleze această performanţă.

«Mama-Natură» instructor de sport?

«Mama Natură» şi-a găsit BMW-ul lovit când s-a întors de la mare

După ce a stat pe bară mai bine de opt luni, Roxana are parte de un nou eşec profesional, emisiunea „Star Avatar" fiind eliminată din grila Antena 1.

Roxana Ionescu, dată afară de la Meteo

Trupul de invidiat al Roxanei Ionescu şi formele sale voluptuoase nu au fost de ajuns pentru a asigura succesul emisiunii de divertisment „Star Avatar".

Show-ul difuzat sâmbătă seara, de Antena 1, nu s-a bucurat de audienţele scontate, astfel că mai-marii postului au decis să renunţe la emisiune, după şase ediţii, dintre cele nouă programate.

Astfel, Roxana îngroaşă rândurile vedetelor-şomere, însă nu disperă, fiind convinsă că şefii ei îi vor găsi un loc şi în grila de toamnă a postului: „Nu ştiu câte ediţii ale emisiunii «Star Avatar» s-au difuzat, noi oricum am filmat în avans. Cert este faptul că a fost un proiect de vară şi nu s-a pus problema să îl continuăm şi în toamnă. Acum aştept şedinţa, cu şefii mei, şi sper să am o altă emisiune în acest sezon", a declarat Roxana, pentru Click!

Acest eşec este cu atât mai dezamăgitor, cu cât Roxana a avut parte de o deziluzie similară şi în toamna anului trecut. La sfaturile unor consilieri străini, ea a fost pusă pe liber de la rubrica Meteo, fiind considerată nepotrivită şi a stat pe bară opt luni până i s-a dat pe mână show-ul „Star Avatar".

Gina Pistol are  emisiune la  Kanal D
Gina Pistol are emisiune la Kanal D

Potrivit unor surse din interiorul postului, producătorii au fost nemulţumiţi atât de audienţă slabă, cât şi de faptul că ajunseseră să filmeze chiar şi o zi întreagă pentru 90 de minute de emisie. Acum, Roxana se ocupă cu organizarea de evenimente în clubul Elements.

Andreea Mantea: «Îmi doresc o vacanţă prelungită!»

Andreea Mantea s-a bucurat de o ascensiune profesională de invidiat, în televiziune, însă din toamna anului trecut nu a mai pus mâna pe nici un proiect.

Deşi a dispărut cu totul din lumea mondenă a Capitalei, Andreei nu-i pare rău de această alegere: „Eu am lucrat trei ani, fără nici o pauză. Nu am avut decât două săptămâni de vacanţă. Acum mă bucur de timpul liber, îmi place să stau cu familia mea, cu cei dragi. Am o vacanţă prelungită, dar nu exclud posibilitatea să mă întorc pe micul ecran", a declarat Mantea, pentru Click!

Gina Pistol are emisiune la Kanal D

Fosta vedetă Playboy a făcut bani frumoşi din participările la emisiuni precum „Dansez pentru tine", „Şatra", „Cireaşa de pe tort" sau „Serviţi, vă rog!", însă a picat toate castingurile pentru posturile de prezentatoare.


    Gina Pistol are  emisiune la  Kanal D
Gina Pistol are emisiune la Kanal D

După o serie de eşecuri, iată că a ieşit soarele şi pe strada ei şi se pare că Gina Pistol va modera, în această toamnă, o emisiune la Kanal D. Este vorba despre proiectul „Paparazzi show", unde s-a prezentat la casting şi Adelina Pestriţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net