Roxana Sârbu imploră ajutorul Cristinei Spătar! Declaraţia Cristinei te lasă perplex

Cu toate că a mărturisit că situaţia Roxanei o întristează, Cristina Spătar a refuzat să vorbească despre acest subiect. Cântăreaţa a spus că, în prezent, este căsătorită cu "un bărbat extraordinar", cu care are doi copii şi că statutul nu-i permite să vorbească despre această problemă.

"Nu e treaba mea şi, efectiv, simt că nu îmi permite statutul. Nu pot să iau atitudine, pentru că... nu pot. Vă rog să mă înţelegeţi! Cu toate că mă doare sufletul pentru fata asta. Sunt şi eu mamă şi chiar mi-e milă de ea!", a declarat Cristina Spătar pentru ring..

În faţa ipotezei că putea fi chiar ea în locul Roxanei, Cristina a tăcut pentru câteva secunde, apoi a spus cu voce stinsă: "Doamne, fereşte! Nu, nu am nimic de zis, nu am cu ce să o ajut, îmi pare rău! Eu am o familie, am un soţ extraordinar, mi-e foarte bine, nici nu vreau să mă mai gândesc în urmă, la acea perioadă din viaţa mea."

Roxana Sârbu este disperată să-şi recupereze fetiţa de la fostul iubit şi ar fi dispusă să facă orice să demonstreze că Marcel Sârbu nu este omul potrivit să o crescă pe micuţă. Astfel, Roxana s-a gândit să îi ceară ajutorul Cristinei Spătar, cu care fostul ei iubit a avut o relaţie.

"Nu cumva toată presa uită ce s-a întâmplat cu Cristina Spătar? Oare nu cumva toată lumea uită că înainte de mine au mai existat alte femei pe care el s-a răzbunat aşa cum a făcut cu Cristina Spătar? Cine a dat pozele cu ea dezbrăcată presei? Cine a bătut-o? De ce nu o întreabă nimeni pe femeia asta prin ce a trecut cu omul acesta? Eu sunt făcuta, tot timpul, mincinoasă. Eu am stat un an de zile fără să spun nici măcăr cunoscuţilor prin ceea ce trec. La un moment dat, când am văzut că nu e atât de simplu, că justiţia nu e corectă, am apărut! Am crezut că dacă fac public cazul, cineva se sesizează", a declarat Roxana pentru ring.

Roxana şi fostul ei iubit, Marcel Sârbu, se ceartă pe custodia fetiţei lor, Oana, după ce magistraţii au decis s-o încredinţeze pe micuţă tatălui. Vedeta n-a mai petrecut timp cu cea mică de aproape trei luni şi spune că de vină e Marcel, care nu i-a dat copilul nici la vizita obligatorie.

Scandalul continuă! Marcel Sârbu, despre Roxana ex-Trident: «Fetiţa mea a fost bătută de această doamnă»

EXCLUSIV Roxana Sârbu: «Marcel nu mi-a mai dat copilul de 83 de zile»

Nu poate să se apropie de fiica ei! Roxana, ex-Trident, a intrat cu forţa la grădiniţa fetiţei

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg