Ruby are peste 15 tatuaje şi nu se opreşte aici. Fiecare desen are o poveste în spate

simeon stalpnicul png

„Stinge lumina, arată-mi calea/Pune mâna pe mine, simte chemarea/Inimii mele, inimii mele". Acestea sunt versurile care au propulsat-o pe Ruby în topurile muzicale din România. Pe lângă versurile cu tentă erotică pe care le cântă, frumoasa brunetă se poate lăuda şi cu un look inedit. Ruby are corpul plin cu tatuaje, peste 15, şi toate au o poveste.

„Nu am stat să le număr niciodată, dar am în jur de 15 tatuaje. Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare", ne-a făcut Ruby, pe scurt, inventarul tatuajelor ei.

Primul tatuaj pe care şi l-a făcut este cel de pe spate, pe care l-a dedicat iubitului ei. „Numărul 15 reprezintă data de la care suntem împreună: 15 mai 2006", a mărturisit Ruby, la postul tv ACASĂ. Pentru fiecare tatuaj, Ruby a trebuit să îndure ore în şir de suferinţă, căci picturile permanente pe corp sunt foarte dureroase, dar asta nu o opreşte să-şi mai facă şi pe viitor altele. „Mai vreau să-mi fac tatuaje. O să-mi termin mâna dreaptă şi o să-mi fac pe coapsă un tatuaj. Toate, în viitorul apropiat".

Fundiţele de pe picioare, cele mai dureroase

Ruby explică de unde pasiunea ei pentru tatuaje: „Am multe tatuaje pentru că pur şi simplu îmi plac şi îmi place mai ales să imortalizez momente importante din viaţă. Nu pot să spun că-mi place un tatuaj în mod special. Îmi plac toate. Cele mai dureroase sunt cele două fundiţe de pe picioare”.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png