Rusoaica asta gătea numai mâncăruri din carne de om

Ultima actualizare:

    Canibala îşi ucidea fără milă victimele după ce le adormea
Canibala îşi ucidea fără milă victimele după ce le adormea

Incredibil! Din 1999 şi până recent în familia lui Dimitri Bakşeev din Krasnodar, Rusia, nu s-a mâncat decât carne de om. Canibalul şi soţia lui, Natalia, au recunoscut că au ucis fără milă 30 de oameni.

Au ţinut-o numai pe fripturi şi borşuri din carne umană! Ba chiar, cei doi monştri, Dimitri Bakşeev, de 35 de ani, şi nevasta lui,  asistenta Natalia, de 42 de ani, devorau capete de om pregătite la cuptor şi aşezate pe platouri înconjurate de portocale. Ei au recunoscut că, începând cu anul 1999, au mâncat cel puţin 30 de oameni. Îi adormeau cu eter sau Corvalol, un medicament rusesc pe bază de fenobarbital, după care îi omorau şi îi tranşau. Crimele se întâmplau în garsoniera din strada Jerjinkogo, care aparţinea Academiei militare de aviaţie, unde lucrau cei doi soţi canibali. Au devorat câţiva studenţi, iar restul au fost victime racolate prin site-uri de matrimoniale. După fiecare omor, îşi umpleau congelatorul cu carne de om şi ce nu încăpea puneau în saramură la borcane. Cu sânge rece tăiau oamenii şi îi găteau ca pe orice animal. Natalia pregătea toate felurile de bucate din carnea umană. Cumpăra numai băutură, pentru ospeţele pe care le făcea zilnic împrenă cu soţul. Era o femeie agresivă care nu lăsa pe nimeni să se apropie de locuinţa lor. Nu s-ar fi depistat niciodată ororile, dacă Dimitri nu şi-ar fi pierdut telefonul în care erau poze pe care şi le făcuse împreună cu hălci însângerate  din carne de om, inclusiv cu o tipsie pe care se afla un cap de femeie asezonat cu portocale.

Mobilul a fost găsit de un muncitor în costrucţii, care s-a îngrozit la vederea fotografiilor şi s-a dus glonţ la poliţie. Descoperirea a fost făcută la scurt timp după ce, la 12 septembrie, părţi dintr-un cadavru de femeie şi o pungă cu hainele acesteia s-au găsit pe un teren din apropierea academiei militare. Poliţiştii au descins pe neaşteptate în locuinţa familiei Bakşeev şi a dat peste proviziile de carne umană din frigider. În urma investigaţiilor, monştrii şi-au recunoscut faptele. Mai grav e faptul că medicii psihiatri au stabilit că amândoi au avut discernământ în tot timpul cât au săvârşit ororile, unele din cele mai grave acte de canibalism din toate timpurile. Ambii canibali sunt în puşcărie în Krasnodar de unde nu vor mai ieşi niciodată.


    Cocea capul de om la cuptor şi îl înconjura cu portocalecaptură video
Cocea capul de om la cuptor şi îl înconjura cu portocalecaptură video
image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net