S-a despărţit Andreea Bălan de Keo? Ce spune artista despre separare

image
Andreea Bălan şi Keo, după şapte ani îşi fac casă împreună

S-au iubit şapte ani, dar acum se pare că despre idila lor se vorbeşte la timpul trecut. Andreea Bălan şi Keo, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, s-ar fi despărţit, deşi mulţi îi vedeau în faţa altarului.

Cântăreaţa şi artistul nu mai formează un cuplu. Potrivit revistei Ciao!, Andreea Bălan(29 de ani) şi Keo (35 de ani) s-ar fi separat, iar motivul este unul destul de comun în multe cupluri. Conştientizând că anul acesta împlineşte 30 de ani, Andreea a început să facă presiuni asupra iubitului ei spunându-i că îşi doreşte o familie cu el şi bineînţeles un copil.

Cum nu s-au înţeles asupra acestui aspect, Keo preferând să se bucure în continuare de burlăcie, cântăreaţa ar fi pus punct idilei lor.

În timp ce fostul iubit s-ar fi mutat deja din apartamentul unde locuiau împreună şi îi plătea chirie artistei, Andreea Bălan a petrecut până în zori în club, cu un alt artist în vogă. Bărbatul în compania în care a fost văzut distrându-se de zor este nimeni altul decât Matteo.

Pusă în faţa unei astfel de informaţii, Andreea Bălan a infirmat zvonurile potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu cu Keo. "Dezmint oficial această ştire, Totul a fost doar de decor", a scris solista pe contul ei oficial de Facebook, făcând aluzie la noul său single, intitulat chiar aşa, "Decor". 

Citeşte şi:

Ce spune Matteo despre distracţia din club cu Andreea Bălan

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg