S-a făcut nevastă la 5 fraţi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi în casă, doar nişte pături puse pe jos”, asta povesteşte femeia care este căsătorită cu cinci fraţi! La 21 de ani, indianca Rajo Verma are cinci soţi şi un copil.

Ea habar nu are cine este adevăratul tată al băieţelului ei pentru că, în fiecare seară, face sex cu un alt soţ.

Femeia locuieşte împreună cu toţi cei cinci bărbaţi într-o casă cu o singură cameră din satul indian Dehradun. Ea este măritată legal doar cu unul dintre cei cinci, Guddu, de 21 de ani. Însă tradiţia comunităţii lor spune că ea trebuie să devină soţia tuturor fraţilor primului bărbat. Femeia povesteşte că şi mama ei a fost căsătorită cu trei bărbaţi în acelaşi timp. Rajo are un copil, un băieţel de 18 luni pe nume Jay, şi nu ştie cine ar putea fi tatăl micuţului, pentru că ea se culcă cu toţi cei cinci fraţi, în fiecare seară, pe rând.

Familia trăieşte într-o casă cu o singură cameră

simeon stalpnicul png

Cel mai în vârstă dintre fraţi, Bajju, de 32 de ani, spune: "O consider soţia mea şi mă culc cu ea la fel de des cum se culcă şi fraţii mei". Rajo se laudă însă, spunând că primeşte mult mai multă atenţie şi iubire decât alte femei, care sunt căsătorite cu un singur bărbat.

image
image
image
image
image
image
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa  jpeg
Elsa Thora insta 2 jpg