S-a lăudat în închisoare cu o altă crimă

simeon stalpnicul png

Un puşcăriaş de la Poarta Albă s-a lăudat în penitenciar cu „isprăvile sale“. A fost turnat de un deţinut, iar acum va fi judecat pentru încă o crimă.

Anchetatorii au elucidat misterul dispariţiei, în 2007, a paznicului unei ferme din localitatea constănţeană Corbu. Trupul lui Victor Barnea (54 de ani) zăcea de trei ani decapitat şi aruncat într-un puţ. Mobilul crimei a fost unul banal: Barnea, zis „Primarul", a fost ucis cu o cruzime ieşită din comun pentru câţiva baloţi de paie şi o sticlă cu ţuică.

Asasinii sunt trei tineri Lucian Lică (24 de ani), Laurenţiu Ştefan Lică (19 ani) şi Marian Bran (19 ani).

Crima a ieşit la iveală abia după ce unul dintre făptaşi, Lucian Lică s-a lăudat în penitenciar cu „isprăvile sale". Unul dintre deţinuţi a sesizat oamenii legii indicându-le şi locul în care s-ar afla cadavrul.

Doi bătrâni au fost ucişi în locuinţa lor de Lică şi un prieten de-al său

simeon stalpnicul png

Astfel, misterul dispariţiei „Primarului", în noiembrie 2007 a fost elucidat abia marţi. Anchetatorii au stabilit că, în timp ce paznicul se afla la o fermă din Corbu, cei trei au venit la furat. Hoţii l-au atacat cu pietre, l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, l-au împroşcat cu spray lacrimogen, l-au împuşcat şi în final l-au spintecat cu o sabie.

L-au lăsat pe Barnea în agonie şi s-au apucat să fure tot ce le-a căzut în mână: câteva produse electronice fără mare valoare, mai mulţi baloţi de paie şi o sticlă cu ţuică. Au dus „prada" acasă şi când au revenit şi-au dat seama că Barnea murise.

„Au înfăşurat cadavrul într-o pătură, cu capul învelit într-o pungă, l-au legat fedeleş cu o bucată de cablu electric, au spălat urmele de sânge, după care au transportat cadavrul la marginea comunei Corbu, unde l-au aruncat în puţul unei fântâni părăsite de aproximativ 12 metri adâncime peste care au turnat pământ", au declarat procurorii.

Închis după ce a omorât doi oameni

Cazul este cu atât mai macabru cu cât în august 2009, la doi ani de la uciderea lui Barnea, Lucian Lică împreună cu un alt tânăr au omorât doi bătrânei din Corbu - Stan şi Gherghina Tache, în vârstă de aproape 85 de ani -, pe care i-au înjunghiat şi apoi le-au incendiat casa, ca să le poată fura o sticlă cu 10 litri de vin.

Cei doi sunt condamnaţi la 30 de ani de închisoare.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg