S-a pus cu ciocanul pe maşina de 423.000 $

Ultima actualizare:

Tânărul Wang a făcut spectacol la Show-ul Internaţional Auto din Qingdao după ce şi-a făcut cioburi maşina de lux. Întrebat de reporteri de ce îşi distruge maşina, un Maserati Quattroporte, el a explicat că şi-a dus maşina în service la dealerul care îi vânduse bolidul.

Acesta i-a făcut reparaţia la motor folosind piese uzate şi chiar falsuri. Pentru întreaga lucrare, el a plătit aproximativ 1.000 de dolari (3.280 de lei). Recent, a descoperit că a fost păcălit şi s-a dus glonţ la firma de asigurări şi la dealerul auto.

„Sper ca firma producătoare, care are sediul în Italia, să ţină cont de faptul că la o maşină de peste 423.000 de dolari (1.5 milioane lei) partea de service să fie una corespunzătoare, chiar dacă unii clienţi sunt de naţionalitate chineză", a declarat Wang pentru "Qingdao Morning Post".

Wang a folosit un baros în timp ce prietenii lui, pe care i-a plătit cu câte 100 de dolari, au utilizat răngi. Maşina nu a rezistat mai mult de zece minute. Reprezentantul firmei Maserati a declarat, pentru AFP, că regretă nespus faptul că problema a escaladat, în ciuda faptului că putea fi rezolvată extrem de simplu. În 2011, un alt chinez a făcut la fel, distrugând un Lamborghini de 750.000 de dolari (2,5 milioane lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net