S-a pus cu ciocanul pe maşina de 423.000 $

16 mai 2013

Tânărul Wang a făcut spectacol la Show-ul Internaţional Auto din Qingdao după ce şi-a făcut cioburi maşina de lux. Întrebat de reporteri de ce îşi distruge maşina, un Maserati Quattroporte, el a explicat că şi-a dus maşina în service la dealerul care îi vânduse bolidul.

Acesta i-a făcut reparaţia la motor folosind piese uzate şi chiar falsuri. Pentru întreaga lucrare, el a plătit aproximativ 1.000 de dolari (3.280 de lei). Recent, a descoperit că a fost păcălit şi s-a dus glonţ la firma de asigurări şi la dealerul auto.

„Sper ca firma producătoare, care are sediul în Italia, să ţină cont de faptul că la o maşină de peste 423.000 de dolari (1.5 milioane lei) partea de service să fie una corespunzătoare, chiar dacă unii clienţi sunt de naţionalitate chineză", a declarat Wang pentru "Qingdao Morning Post".

Wang a folosit un baros în timp ce prietenii lui, pe care i-a plătit cu câte 100 de dolari, au utilizat răngi. Maşina nu a rezistat mai mult de zece minute. Reprezentantul firmei Maserati a declarat, pentru AFP, că regretă nespus faptul că problema a escaladat, în ciuda faptului că putea fi rezolvată extrem de simplu. În 2011, un alt chinez a făcut la fel, distrugând un Lamborghini de 750.000 de dolari (2,5 milioane lei).

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png