S-a sinucis aşa cum a citit în carte?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie în familia judecătoarei Maria Lăpădat, de la Curtea de Apel Timişoara. Fiul ei a fost descoperit fără viaţă, miercuri, în curtea casei de pe strada General Stavrescu, din cartierul Braitim.

Trupul neînsufleţit al liceeanului Alexandru Lăpădat (19 ani) a fost descoperit de o vecină, care i-a anunţat de urgenţă pe părinţii copilului.

„Am venit acasă şi am vrut să închid un geam. L-am văzut pe tânăr spânzurat de salcia din grădina casei familiei Lăpădat. Nu pot să cred că a murit. Era un băiat vesel şi comunicativ", a declarat Florentina Vasid.

Surse din rândul criminaliştilor timişeni spun că în camera tânărului au găsit romanul „Homo Faber" al scriitorul elveţian Max Fisher.

Elevul s-a spânzurat de crengile unei sălcii

simeon stalpnicul png

Cartea era deschisă la o pagină în care Fisher descrie cum se sinucide unul dintre personajele sale. Alexandrul Lăpădat era elev în clasa a XII-a, profilul „Ştiinţele naturii", la Liceul „Nikolaus Lenau" din Timişoara. Profesorii spun că tânărul nu a mers la şcoală, miercuri, apoi au aflat de tragedie.

„Alexandru nu a avut probleme la şcoală, s-a integrat foarte bine. La învăţătura avea rezultate bune", a declarat Elena Wolf, directorul Liceului „Nikolaus Lenau" din Timişoara. Şi colegii sunt şocaţi.

"Urma să ne întâlnim cu el chiar în ziua în care s-a sinucis. Noi nu credem că a fost o acţiune premeditată, ci un gest spontan, de neînţeles", a declarat unul dintre colegi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net