S-a trezit girant la bancă şi a rămas pe drumuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu a călcat în viaţa ei într-o bancă, dar figura ca girant într-un contract de credit. Este păţania unei braşovence care a fost executată şi a rămas pe drumuri.

Săftica Neştian, de 54 de ani, a fost proprietara unui apartament cu trei camere. În 2005, ea a fost chemată la sediul unei bănci unde a aflat cu stupoare că apartamentul ei era pus gaj. Femeia figura ca girant, într-un contract de credit încheiat între banca respectivă şi o societate comercială deţinută de vecinii ei, Dana şi Ovidiu Mitroi.

Doi ani mai târziu, banca a executat-o pentru că cei doi nu şi-au plătit ratele. „Atunci m-am mutat în beciul pe care îl cumpărasem odată cu apartamentul şi acolo locuiesc de 3 ani şi 7 luni. Am noroc cu câţiva vecini, care mi-au mai dat câte o haină, o plapumă...", spune braşoveanca.

Săftica a început o luptă fără sfârşit în justiţie. A şi demonstrat ştiinţific că nu ea este cea care şi-a pus semnătura pe actele băncii.

Femeia încearcă de peste trei ani să dea de urma vecinilor escroci

simeon stalpnicul png

Specialiştii din cadrul IPJ Braşov au efectuat un raport de constatare tehnico-ştiinţifică, iar concluzia a fost că semnătura de pe contractul de garanţie imobiliară „încheiat între bancă şi femeie", autentificat la un notar, nu-i aparţine Săfticăi.

Totul a fost degeaba. „Nu m-a audiat nimeni. S-au întocmit mai multe dosare. Vecinii care au luat creditul şi s-au folosit de mine s-au mutat şi nu ştiu de unde să-i iau. Vreau doar casa mea!", plânge braşoveanca. Poliţiştii şi procurorii lucrează la acest caz de trei ani, dar problema nu a fost soluţionată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net