S-au bulucit la pomana lui Băsescu - FOTO

ca
ca

Prezenţă discretă în timpul vieţii, Elena Băsescu (81 de ani) a fost petrecută la groapă cu un alai funerar la nivel înalt. Preşedintele a plâns la căpătâiul mamei sale şi, pentru prima dată, nimeni nu l-a suspectat că lacrimile sale nu sunt reale.

Catedrala Marinarilor din Constanţa a fost plină până la refuz ieri. Demnitari, membri ai Guvernului, foşti miniştri, magnaţi locali, europarlamentari, prinţi şi interlopi, dar şi oameni de rând au venit la înmormântarea mamei lui Băsescu.

Pe toată perioada slujbei, familia prezidenţială nu şi-a putut ascunde lacrimile. Cea mai îndurerată a părut Elena Băsescu, mezina familiei prezidenţiale, care a plâns încontinuu la coşciugul bunicii ei. Slujba de la biserică s-a terminat în jurul orei 11.30, însă cortegiul funerar a plecat un sfert de oră mai târziu.

Vezi o galerie foto în Mediacenter


    ca
ca

500 de persoane au venit încă de dimineaţă la Casa Albastră, unde s-a dat pomana

simeon stalpnicul png

Ţigănuşii din faţa bisericii au profitat de prezenţa atâtor personalităţi şi s-au înghesuit la cerşit şi la făcut poze cu cei care au acceptat. Gigi Becali, de exemplu!

La ora 11.45, cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Central. Prima maşină după cea mortuară a fost a familiei prezidenţiale, urmată de cea a SPP-iştilor, a lui Mircea Băsescu şi de microbuzul cu rude.

Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lian-au lipsit de la slujbă

simeon stalpnicul png

Mama preşedintelui a fost înmormântată în cavoul familiei de pe aleea principală a cimitirului. Înainte de a coborî sicriul în cavou, Elena s-a sprijinit de umărul tatălui şi au plâns împreună până la finalul înmormântării.

De la ceremonie nu au lipsit apropiatele preşedintelui, Roberta Anastase,  Elena Udrea şi Anca Boagiu

simeon stalpnicul png

Săracii Constanţei au profitat de acest eveniment tragic din oraşul lor şi s-au bulucit în faţa Casei Albastre, acolo unde s-a dat masa de pomenire. Aici, sute de persoane s-au înghesuit încă de dimineaţă pentru a intra la pomană.

Localul a fost insuficient pentru cele peste 500 de persoane prezente. În prima tură au intrat la pomană aproximativ 300 de persoane, în trei saloane.

Videanu şi Boc au fost alături de Băsescu

simeon stalpnicul png

Gigi Becali şi-a făcut freza în geamul maşinii prezidenţiale, apoi s-a pozat cu ţigănuşii din zonă

simeon stalpnicul png
cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg