S-au întrecut în cea mai bună pomană a porcului

Ultima actualizare:

După câteva ore de muncă la tranșat și împărţit carnea de porc, au ieșit cârnăciori subţiri aranjaţi frumos lângă mămăliga aburindă. Şoriciul cu sare a fost numai bun de ronţăit până a fost gata caltaboșul, tocăniţa cu ceapă, tochitura, slăninuţa, toate stropite din plin cu ţuică din sfeclă și pălincă.

Echipa din Botoșani a inventat „opinca de Vorona", două opinci din șorici umplute cu carne din capul porcului. Prozlik Laszlo, primarul comunei Godoros din Ungaria, i-a ameţit atât pe participanţi, cât și pe turiști cu ţuica lui servită în unghii de porc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1280px Podul de la Cernavodă distrus în 1916 jpg
poligon explozie jpg
ucraina png
Schengen shutterstock 9 jpg
lidl jpg
profi1 jpeg
cna consiliul national al audiovizualului Foto Facebook jpg
masina electrica
image
actualitate.net
image
actualitate.net