Salarii între 600 și 900 de euro la Târgurile de Crăciun din România. Angajari se fac și în Viena pentru 3000 euro

Românii care vor să-și rotunjească veniturile în perioada sărbătorilor de iarnă se pot angaja part-time sau full-time la târgurile de Crăciun, reiese dintr-o analiză făcută de o platformă online de recrutare, notează Agerpres. De asemenea, transporturile/curieratul şi HoReCa/turismul au deschis noi poziţii temporare, pentru a răspunde corespunzător nevoii în creştere.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Ofertele sunt pentru Capitală și marile orașe

De câteva zile, pe bestjobs au apărut anunţuri pentru vânzători la Târgul de Crăciun, cu oferte salariale cuprinse între 600 şi 900 de euro în Capitală și în orașele Sibiu, Craiova, Braşov şi Timişoara .

Programul poate fi atât part-time, cât şi full-time, în funcţie de programul târgurilor.

Candidaţii pot găsi şi anunţuri pentru personal la Târgurile de Crăciun din Austria şi Germania, cu oferte salariale de 3.000 şi 3.500 de euro.

Și mall-urile au nevoie de personal pentru perioada sărbătorilor

Centrele comerciale caută consilieri de vânzări pentru pop-up store-uri (magazine tip insulă) cu produse de Crăciun, cu salarii între 900 şi 1.200 de euro pentru un program full-time, în intervalul 10:00 - 22:00, dar şi animatori pentru petreceri de copii, cu oferte de 500 - 700 de euro.

Magazinele care comercializează decoraţiuni de Crăciun caută, de asemenea, consilieri de vânzări, oferind între 500 şi 700 euro pe lună.

"Căutările pentru personal în vânzări au crescut foarte mult în această perioadă, întrucât angajatorii se pregătesc pentru volumul specific sărbătorilor începând de la jumătatea lunii noiembrie.

În plus, târgurile de Crăciun de la noi din ţară au devenit tot mai populare, atât pentru publicul autohton, cât şi pentru cel internaţional, drept pentru care găsirea şi pregătirea personalului sunt foarte importante.

Odată cu apariţia magazinelor fizice dedicate, şi cele online diversifică oferta şi se pregătesc pentru volume mai mari de lucru, atrăgând candidaţi noi. În tandem cu vânzările, cresc şi livrările, iar cererea de curieri este proporţională", se arată într-un comunicat al bestjobs, potrivit Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net