Târgul de Crăciun din România care intră în top 10 al celor mai frumoase din Europa. E o mare surpriză

Ultima actualizare:

Un oraș din România a intrat în top 10 în clasamentul celor mai frumoase târguri de Crăciun din 2022. Mai este puțin peste o lună până la momentul festiv, ceea ce înseamnă că acum este momentul perfect pentru a rezerva o excursie pentru oricine intenționează să ajungă să viziteze un târg de Crăciun memorabil. Din fericire, nu e nevoie să mergeți în altă țară, cel puțin așa ne spun cei de la schengenvisainfo.com.

Târgul de Crăciun din România care intră în top 10 al celor mai frumoase din Europa
Târgul de Crăciun din România care intră în top 10 al celor mai frumoase din Europa

Pentru anul 2022, site-ul oficial de informare pentru spaţiul Schengen a inclus şi un târg de Crăciun din România printre cele mai frumoase din Europa.

Știm, o să vă gândiți că este vorba de cele consacrate de la Sibiu sau Cluj. Sau poate vă gândiți la târgul din Capitală. Ei bine, suprinzător, un oraș neașteptat prinde acest top 10.

„După aproape doi ani sărbătorile de Crăciun au fost destul de limitate, oamenii sunt încântați să planifice din timp o vacanță mult așteptată. În urma recomandărilor de anul trecut și din acest an ale destinațiilor europene, SchengenVisaInfo.com sugerează vizitarea acestor orașe pentru a avea un Crăciun cu adevărat magic”, se arată pe site-ul oficial de informare pentru spaţiul Schengen. 

Nu mai păstrăm suspansul și vă spunem din start că târgul din Craiova a prins top 10 în clasamentul din acest an. Da, oltenii intră pe o listă selectă unde se mai găsesc orașe precum Basel, Budapesta, Viena sau Praga.

Târgul de Crăciun din Craiova în top 10, în 2022

Târgul de Crăciun din Craiova s-a deschis pe 11 noiembrie
Târgul de Crăciun din Craiova s-a deschis pe 11 noiembrie

Cu peste un milion de becuri led, Craiova a devenit cea mai frumoasă destinație de Crăciun din România și una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa, consideră cei de la schengenvisainfo.com

Anul acesta, târgul de Crăciun din Craiova s-a deschis pe 11 noiembrie și va dura până pe 8 ianuarie 2023. Crăciunul va fi sărbătorit cu diferite evenimente precum piețe, concerte, patinoare, ateliere și standuri cu mâncare. 

În centrul Craiovei, primarul Lia Olguța Vasilescu a adus o mulțime de atracții atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari: o roată panoramică, un patinoar de 700 de metri pătrați, căsuțe cu bunătăți, actori de tot felul și un brad uriaș, împodobit ca la carte. Vezi pe Click! cât costă cea mai ieftină atracție din târgul de Crăciun din Craiova.

Top 10 târguri de Crăciun din Europa, în iarna lui 2022

Basel, Elveția

Budapesta, Ungaria

În fiecare an, târgul de Crăciun de la Budapeste este foarte lăudat
În fiecare an, târgul de Crăciun de la Budapeste este foarte lăudat

Metz, Franța

Cunoscută drept cea mai frumoasă piață de Crăciun din Franța, Metz oferă o experiență unică, cu multe activități care se desfășoară în tot orașul. 

 Bruxelles, Belgia

Capitala Belgiei este de ani de zile printre cele mai vizitate destinații din Europa, în timpul sezonului rece și nu numai. 

 Viena, Austria

image

Capitala Austriei nu putea să lipseacă din topul piețelor de Crăciun din Europa. Viena ocupă locul 5 în acest clasament.

În topul făcut de site-ul oficial de informare pentru spaţiul Schengen se mai află Govone & Asti, în Italia, Praga, în Cehia, Leipzig, în Germania, și Zagreb, în Croația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net