Salman Khan se face că nu o ştie pe Iulia Vântur

Click!
Click!

Mare actor e Salman Khan, chiar şi atunci când nu joacă un rol! Vedeta a lăsat impresia jurnaliştilor din ţara sa că nu o cunoaşte pe Iulia Vântur. Într-un interviu acordat recent pentru "Hindustan Times", actorul de la Bollywood s-a arătat străin de numele româncei noastre, cu care presa indiană l-a surprins împreună la vânătoare.

Cu câteva luni în urmă, cel mai des nume legat de Salman Khan a fost cel al româncei Iulia Vântur, despre care presa din India, dar nu numai, a scris că se află la un pas de căsătorie cu acesta. Ziariştii au mai scris că Selim, tatăl lui Salman Khan, nu o place pe româncă.

Presa tabloidă, care i-a urmărit în permanenţă pe cei doi, a mai susţinut că actorul de la Bollywood i-a oferit Iuliei să stea la un hotel de lux din Mumbai, urmând ca mai târziu să o prezinte părinţilor săi pe iubita lui din România.

Celebrul actor indian revine pe micile ecrane  din postura de prezentator

Click!
Click!

Speculaţiile au continuat, iar presa a lansat teoria că Iulia ar fi locuit chiar în casa părinţilor iubitului ei indian. Întrebat recent într-un interviu pentru Hindustan Times, Salman Khan se face că nu ştie despre cine este vorba atunci când reporterul îl întreabă despre zvonurile care au apărut cu privire la relaţia dintre el şi Iulia Vântur.

"Iulia, cine? Ce? Ştii, am citit mult despre acest lucru, şi, de fapt, mai mult decât atât, am auzit multe despre acest lucru eu însumi. Din nou, ce?", a fost replica lui Salman Khan. "Adevăr sau ignoranţă simulată? E greu de spus cu Salman", se întreabă ziaristul indian care l-a intervievat pe actor.

Ipoteza conform căreia Salman ar avea o relaţie cu Iulia au apărut pentru prima dată în luna mai, iar la scurt timp ea a fost surprinsă la vânătoare alături de actor. Blonda se afla într-o vacanţă în India încă de la sfârşitul lunii aprilie. Iulia Vântur a revenit pe neaşteptate în România la jumătatea lunii iulie, exact când se scria despre apropierea datei căsătoriei ei cu Salman.

Intervievată la întoarcere de Cătălin Măruţă, Iulia a negat relaţia cu actorul, dar a recunoscut că a fost la picnic cu acesta şi că i-a cunoscut familia. Dacă pentru unii povestea e încă învăluită în mister, jurnaliştii de la India Today au o explicaţie. Ei susţin că Iulia şi Salman s-au despărţit după ce în presa indiană au apărut articole care spuneau că prezentatoarea e căsătorită cu Marius Moga.

Amândoi revin la tv, fiecare în ţara lui

În timp ce Iulia Vântur va reveni în curând pe micul ecran la braţ cu Ştefan Bănică la "Dansez pentru tine", Salman Khan se pregăteşte şi el să revină pe sticlă la un post de televiziune din ţara sa. Celebrul actor indian este pentru a patra oară consecutiv amfitrionul unui reality-show intitulat "Bigg Boss".

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan. Jurnaliştii indieni au scris inclusiv despre faptul că rudele actorului nu sunt de acord cu relaţia acestuia cu românca. Pusă să aleagă între cariera în televiziune şi relaţia din India, Iulia a ales să revină în România, lucru care l-a deranjat pe megastarul indian.

Click!
Click!


    Click!
Click!


    Click!
Click!
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png