Sâmbăta, zi de sex pe masă!

Ultima actualizare:

Luni. Este ziua în care ne inspirăm pentru tot restul săptămânii! Astfel, specialiştii recomandă cuplurilor să urmărească un film erotic sau chiar mai multe şi să se pună pe treabă chiar de dinainte ca acţiunea acestuia să se termine.  

Marţi. Ziua îndeplinirii fanteziilor! O cameristă sexy se întâlneşte cu portarul sau chiar cu turistul care şi-a uitat ceva în cameră! Acum este momentul în care vă transformaţi casa într-o mare scenă pe care voi sunteţi actorii.

Miercuri. Acum vă jucaţi! Este ziua jucăriilor sexuale! Delectaţi-vă înainte cu o vizită la un sex-shop şi alegeţi-vă tot ce vi se pare mai „senzual" şi, de ce nu, mai „murdar".

Joi. Motto-ul zilei este: „Dorinţa ta este poruncă pentru mine!". Fiecare dintre parteneri îi va împărtăşi celuilalt în această zi cea mai ascunsă fantezie pe care o are. Partenerul va trebui să facă tot ceea ce îi stă în putinţă să îşi mulţumească jumătatea.

Vineri. După atâta sex şi satisfacţie, veţi simţi nevoia să petreceţi ceva vreme mai departe unul de celălalt. Aşadar, vă recomandăm puţină distracţie adolescentină: sex la telefon! Staţi în camere separate şi şoptiţi-vă prin receptor cele mai senzuale şi mai dulci vorbe de amor până când atingeţi împreună punctul culminant.

Sâmbătă. Să petrecem! După ce aţi stat o săptămână întreagă doar voi doi, e momentul să ieşiţi în oraş şi să vă mai distraţi şi în compania altor oameni. La sfârşitul serii vă recomandăm o partidă scurtă pe drumul spre casă sau, dacă nu, o desfătare nebună pe masa din bucătărie!

Duminică. Este o zi rezervată relaxării. Astfel, sunteţi amândoi invitaţi să vă faceţi câte un masaj unul altuia, o baie cu spumă şi o partidă de sex romantică. Apoi, ţineţi-vă în braţe tot restul serii, în timp ce vă uitaţi la un film şi adormiţi liniştiţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net