4 avantaje ale oalei cu semi-presiune

Ultima actualizare:

Vreţi să economiţi timp în bucătărie? Folosiţi anumite oale speciale pentru gătit. Spre deosebire de oala clasică pe care o avem toţi în bucătărie, cea cu semi-presiune prezintă 4 avantaje principale, spun specialiştii.

1. Mâncarea se prepară mult mai repede (până la 50% faţă de gătitul în mod tradiţional).

2. Capacul etanş e realizat din sticlă termorezistentă, care îţi permite să urmăreşti procesul de gătire şi împiedică mâncarea să dea pe dinafară.

3. Economisire de energie (gaz) – între 20% şi 30%. Timpul de fierbere fiind mult mai redus, se păstrează cu până la 45% mai multe vitamine, nutrienţi şi minerale. De exemplu, oala Delimano Smart Cook Vision e un sistem complet de gătit ce poate fi folosit zi de zi. Integrând tehnologia inteligentă cu materiale de excelentă calitate, cu această oală poţi face orice ţi-ai dorit – fierbi, găteşti la aburi şi/sau prăjeşti. 

4. Este potrivită pentru orice plită, inclusiv cea cu inducţie şi este foarte accesibilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mascati jpg
Diana  Sosoaca Foto Facebook Diana Ivanovici Sosoaca jpg
decebal refugul png
echipa film trei km pana la capatul lumii jpg
spion roman jpg
carne de porc craciun jpg
bacalaureat jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net