4 avantaje ale oalei cu semi-presiune
Vreţi să economiţi timp în bucătărie? Folosiţi anumite oale speciale pentru gătit. Spre deosebire de oala clasică pe care o avem toţi în bucătărie, cea cu semi-presiune prezintă 4 avantaje principale, spun specialiştii.
1. Mâncarea se prepară mult mai repede (până la 50% faţă de gătitul în mod tradiţional).
2. Capacul etanş e realizat din sticlă termorezistentă, care îţi permite să urmăreşti procesul de gătire şi împiedică mâncarea să dea pe dinafară.
3. Economisire de energie (gaz) – între 20% şi 30%. Timpul de fierbere fiind mult mai redus, se păstrează cu până la 45% mai multe vitamine, nutrienţi şi minerale. De exemplu, oala Delimano Smart Cook Vision e un sistem complet de gătit ce poate fi folosit zi de zi. Integrând tehnologia inteligentă cu materiale de excelentă calitate, cu această oală poţi face orice ţi-ai dorit – fierbi, găteşti la aburi şi/sau prăjeşti.
4. Este potrivită pentru orice plită, inclusiv cea cu inducţie şi este foarte accesibilă.