5 reguli obligatorii pentru a-ţi proteja familia de coronavirus. Medic: "Nu lăsaţi copiii în grijă la bunici"

image
Sursa foto: Facebook

În plină pandemie de coronavirus, din toate direcţiile vin recomandări menite să stopeze răspândirea Covid-19. Ce este de făcut pentru a preveni infectarea, cum ne ţinem departe de îmbolnăvire şi mai ales cum ne protejăm familia? Spălatul pe mâini şi igiena sunt esenţiale în această perioadă, spun medicii.

Găseşti, mai jos, câteva recomandări importante pentru a te feri pe tine şi familia ta de eventuale neplăceri provocate de acest nou tip de virus, care a făcut deja ravagii în lume.

Nu lăsaţi copiii în grijă la bunici

1. Nu ne vizitam bunicii, nu le cerem să aibă grijă de copii in perioada aceasta decât dacă nimeni altcineva nu mai intră şi nu mai iese din casă. Conform celor mai noi studii, copiii transmit boala mai ales înainte cu o zi de apariţia simptomelor, ceea ce înseamnă că o vizită la bunici, chiar dacă cel mic nu dă nici cel mai mic semn de boală, îi pune pe vârstnici în pericol.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Atenţie! Această grupă de sânge este predispusă la infecţia cu noul coronavirusCum s-a vindecat o tânără de 33 de ani de coronavirus, la Spitalul Babeş din Timişoara: ”Iniţial a fost un şoc!”

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg