Accelerează-ți metabolismul cu acest suc!


    www.clicksanatate.ro
www.clicksanatate.ro

Este o băutură nutritivă perfectă dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme în plus fără riscul de a le pune la loc.

În amestec cu sucul de lămâie, gelul de aloe vera și ghimbir, sucul de castraveți te ajută să slăbești mai ușor și stimulează metabolismul, cu atât mai mult dacă îl bei seara. În timpul somnului, activitatea metabolică scade, iar sucul începe să acționeze. Pentru a-l face, combină într-un blender un castravete descojit, o lămâie, câteva fire de pătrunjel, o linguriță de ghimbir, alta de suc de aloe vera și o jumătate de pahar de apă.

Previne retenția de lichide

Balonarea și retenția de apă pot fi combătute și cu suc de castraveți. În plus, va trebui să ai grijă să elimini sau să reduci consumul de grăsimi și sare. Semințele de castravete previn constipația, iar aportul de magneziu pe care-l aduce sucul reglează tranzitul intestinal, deci te ferește de balonare.

Combate îngrășarea după ce ai slăbit

Băut în amestec cu suc de ananas, cel de castravete îți sporește șansele să slăbești, fără a recâștiga din kilogramele pierdute. Băutura conține vitamina C și bromelină, o substanță din ananas care accelerează metabolismul. Vitamina C previne obezitatea și permite corpului să intensifice cu până la 30% arderile de grăsimi acumulate.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari sucul care îți subțiază talia!

Roinița susține tratamentul afecțiunilor prostatei

Nedepistată, hipertensiunea pulmonară poate duce la necesitatea unui transplant

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg