Astrologul Mihailovici avertizează: „Astăzi să nu stați mult în afara locuinței”

Ultima actualizare:

    Gabriel Mihailovici realizează horoscopul pentru Astro 24foto: Click!
Gabriel Mihailovici realizează horoscopul pentru Astro 24foto: Click!

E joi, dar pentru unii weekendul poate să înceapă de astăzi. „Astrologul vedetelor”, Gabriel Maihailovici, a explicat de ce.

Astrele vorbesc clar: să înceapă distracția. Pentru unii ține, de fapt, de câteva zile. Totuși, astrologul Gabriel Mihailovici are explicația și spune și ce este de făcu. „Ar fi a patra zi consecutivă când simțiți nevoia să ieșiți din casă. Există un preaplin sufletesc... Dar să nu stați prea mult în afara locuinței”, a spus „astologul vedetelor”, pentru site-ul Astro24.

Iată previziunile pentru joi, 2 octombrie

Berbec (21.03 – 19.04): „Pendulați” grațios între „a trăi clipa și a vă grăbi încet”, în mai toate chestiunile sentimentale. Căutați să vă faceți înțeles, fără prea multe vorbe.

Taur (20.04 – 20.05): Luptați cu tiparele învechite, care s-au insinuat deja, prea repede, prea mult în menajul, în intimitatea și cercul de prieteni.

Gemeni (21.05 – 21.06): Nu mai condiționați implicarea dvs în familie, respectiv în cercul de amici. Știți că ideile dvs capătă imediat contur, chiar și în dragoste.

Rac (22.06 – 22.07): E frumos că devii „sfetnic de taină”, dar parcă și aparițiile în prim-plan evidențiază charisma. În dragoste, lăsați ca totul să vină de la sine.

Leu (23.07 – 22.08): Voința fermă e necesară, dar nu și suficientă pentru a impune un program diversificat. Intimitatea rămâne la sfârșit, dar nu în cele din urmă...

Fecioară (23.08 – 22.09): Prima reacție a persoanei iubite poate fi un veritabil filtru pentru intențiile dvs din restaurant, bucătărie sau dormitor.

Balanță (23.09 – 23.10): Puneți capăt unor tăceri abisale, pline de sensuri, ale dvs și ale partenerului de cuplu, printr-o discuție în care să spuneți situațiilor ivite pe nume și... prenume.

Scorpion (24.10 – 22.11): Dați un sens nou, optimist, manierei de petrecere a timpului liber, de comun acord cu persoana iubită. Plăcerile simple revin în actualitate.

Săgetător (23.11 – 21.12): Ideea unei petreceri discrete poate fi destul de repede concretizată, la concurență cu hobby-urile casnice. Decideți numai după ce analizați totul din minimum 2 perspective.

Capricorn (22.12 – 20.01): Lecturile vechi, filmele de cinematecă și colecțiile de fotografii sau video au importanța lor, atunci când e vorba de refacerea tonusului moral. Restul opțiunilor sunt secundare...

Vărăsător (21.01 – 19.02): Vă regăsiți tot mai puțin în stilul vechi de a relaxa, însă nu foarte mult în cel nou. Preluați tot ce vi se pare interesant din ambele...

Pești (20.02 – 20.03): O parte din presentimentele avute pot fi exteriorizate, în măsura în care cei apropiați sufletului dvs sunt pregătiți să vă înțeleagă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net