Ce să mănânci pentru a scăpa de răceală
Ajută-ți sistemul imunitar să facă față schimbărilor bruște de temperatură, când ești mai predispusă ca oricând răcelii. Iată care sunt metodele rapide care vin în ajutorul tău!
Consumă legume verzi
Potrivit medicilor, dacă în regimul tău se vor regăsi frecvent legumele verzi, sănătatea ta va avea de câştigat, sistemul imunitar devenind mai puţin expus răcelilor. Cea mai bună şi la îndemână metodă de a le consuma este sub formă de suc, pe care îl obţii din amestecul legumelor preferate şi un pahar cu apă, la care poţi adăuga, desigur, şi unul sau două fructe pentru a-i potenţa gustul.
Supă caldă
Fie că este de legume sau de pui, supa caldă este într-adevăr indicată pentru organismul slăbit, răpus de răceală, calmând în acelaşi timp şi iritaţiile gâtului. În plus, dacă o vei condimenta sau dacă o vei mânca cu un ardei iute alături, pe lângă faptul că va fi mai gustoasă, te va ajuta să te vindeci mai repede.
Află ce alte alimente te scapă de răceală pe clickpentrufemei.ro.