Ce semnificație are poziția în care dormi


    Poziţia de dormit spune multe despe personalitatea noastrăFoto: Awesomelifehacks.info
Poziţia de dormit spune multe despe personalitatea noastrăFoto: Awesomelifehacks.info

Studii recente au dovedit faptul că felul în care dormim spune totul despre noi: ce gândim, ce simțim, ce ne dorim. Faceți și dumneavoastră testul și convingeți-vă!

Psihologii au stabilit că există o legătură puternică între poziția pe care o adoptăm în somn și felul în care privim lumea. De fapt, oamenii de știință susțin că limbajul trupului (chiar adormit) nu minte niciodată, potrivit awesomelifehacks.info.

Ce înseamnă mai exact poziția pe care o adopți în somn?

Subconștientul este cel care dictează limbajul corpului. Mintea noastră controlează felul în care comunicăm cu restul lumii prin intermediul cuvintelor, care ne oferă și posibilitatea să oferim intenționat informații false. Însă limbajul corpului nu poate fi “falsificat”. În consecință, gesturile și expresiile faciale spun mai multe despre noi decât propriile cuvinte. Cele mai credibile informații despre cineva le poți obține când respectiva persoană doarme. În stare de trezie, avem doar control parțial asupra gesturilor și expresiilor noastre faciale. Când dormim, conștientul este inactiv, iar limbajul trupului este controlat exclusiv de subconștient.

Sigur că nu dormim în aceeași poziție toată noaptea. Ne putem schimba poziția în somn de până la patruzeci de ori pe noapte, sau chiar și mai mult dacă ne simțim stresați de ceva în mod special. Fiecare dintre noi are o poziție “favorită” pe care o adoptă cu regularitate în somn. Aceasta tinde să fie și poziția în care ne trezim dimineața (trezitul de ceasul deșteptător nu contează, dat fiind că acesta ne poate trezi în oricare dintre stadiile somnului).

Stabilește-ți poziția favorită în somn și verifică interpretarea

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg