Ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi despre miraculoasa putere t─âm─âduitoare a fructelor de p─âducel

simeon stalpnicul png
P─âducelul este un tonic sigur pentru cardiaciSursa foto: Adev─ârul.ro

Fructul de păducel este considerat de specialiști ca fiind cel mai bun tonic cardiac descoperit de-a lungul timpului. Acest remediu, totdeauna s-a dovedit inofensiv și niciodată n-a fost contraindicat. În majoritatea cazurilor de inimă, s-a dovedit că păducelul este un remediu fără egal.

Cercetările moderne precizează că extrasul de fructe de păducel ( tinctura) este benefic în tratamentul de hipertensiune, dar și în hipotensiune, când bătăile de inimă sunt prea lente sau prea rapide, în caz arteroscleroză, acumulare de fluide , este foarte bun pentru necazurile cu care se confruntă cardiacii, vârstnicii și în cazurile de insomnii ale bolnavilor de inimă.

C├óteva date de referin╚Ť─â despre p─âducel

Deaspre biografia p─âducelului se cunosc c├óteva date de referin╚Ť─â: planta a fost descoperit─â ├«nt├ómpl─âtor ├«n secolul al XVIII-lea de un  cleric englez, John Wesley.  Acesta o observat c─â atunci c├ónd  caii lui erau obosi╚Ťi ╚Öi respirau cu dificultate, ei ron╚Ť─âiau boabe de p─âducel ╚Öi ├«╚Öi reveneau imediat.  De aceea, ╚Öi el a  ├«nceput s─â foloseasc─â fructele de p─âducel ╚Öi efectele au fost excelente. El le-a recomandat  enoria╚Öilor lui s─â foloseasc─â aceste fructe de p─âducel ca tonic energizant. La sf├ór╚Öitul anilor 1800, un alt medic, dr. Grenn din County Clare, Irlanda,  a f─âcut avere de pe urma unui medicament pe care-l recomanda pacien╚Ťilor s─âi , dar numele acestui leac era p─âstrat ├«n secret.

Abia în anul 1894 secretul a fost descoperit

Abia ├«n anul 1894, dup─â moartea sa,  fiica doctorului a precizat c─â remediul miraculos ╚Öi secret era o tinctur─â din fructe coapte de p─âducel.

Efectul p─âducelului este foarte r─âsp├óndit ╚Öi speciali╚Ötii sus╚Ťin c─â planta  este benefic─â ├«n majoritatea afec╚Ťiunilor cardiace ╚Öi de aceea, poate fi considerat─â un adev─ârat panaceu al bolilor de inim─â, el ac╚Ťion├ónd ca un puternic tonic cardiac, c├ót ╚Öi ca un stimulent. Efectul s─âu se remarc─â ╚Öi pentru faptul c─â revigoreaz─â circula╚Ťia, pulsul slab, red├óndu-i ritmul. Mai mult,  extractul din fructul de p─âducel este benefic ╚Öi ├«n bolile de inim─â cauzate de anemie.

P─âducelul a salvat mii de vie╚Ťi

Decenii la r├ónd, p─âducelul a  salvat mii de vie╚Ťi. Au fost vindecate  cazuri lipsite de speran╚Ťa de via╚Ť─â. Unele victime ale bolilor de inim─â, lipsite de vigoare, care abia mai puteau s─â se ╚Ťin─â pe picioare, s├óc├óite ╚Öi de dureri cumplite, s-au ref─âcut ╚Öi au devenit capbile s─â alerge ╚Öi s─â fac─â eforturi surprinz─âtoare . Rudele acestor bolnavi ╚Ötiau  c─â acest leac i-a  ajuta s─â revin─â  la via╚Ť─â f─âr─â interven╚Ťii chirurgicale sau ├«ngh╚Ťing pungi de medicamente. ├Än biografia p─âducelului exist─â numeroase exemple de   persoane care -╚Öi num─ârau zilele, dar cu ajutorul p─âducelului  au revenit la o via╚Ť─â normal─â.    

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP