Cele mai bune soluții naturale pentru micșorarea porilor dilatați


    Albușul de ou reface tonusul pielii, luptă împotriva porilor măriți și echilibrează secreția de sebum. www.clicksanatate.ro
Albușul de ou reface tonusul pielii, luptă împotriva porilor măriți și echilibrează secreția de sebum. www.clicksanatate.ro

Pielea este acoperită de pori prin intermediul cărora epiderma respiră și elimină transpirația. Tot prin pori se secretă și sebumul, pelicula grasă care se formează la suprafața pielii, cu rol de protecție împotriva factorilor externi.

Mărimea porilor variază de la persoană la persoană, însă acele persoane cu tenuri grase se confruntă cel mai adesea cu ceea ce se cheamă pori dilatați, care sunt destul de vizibili și pe care toată lumea încearcă să-i ascundă.

În general, tenul cu porii dilatați este specific tenurilor acneice, cu puncte negre, pete sau alte afecțiuni cutanate care afectează frumusețea pielii. Iată, așadar, câteva remedii naturiste pentru minimizarea aspectului de pori dilatați!

Mască cu albuș de ou

Albușul de ou reface tonusul pielii și luptă împotriva porilor măriți. De asemenea, echilibrează secreția de sebum, fără să provoace uscarea pielii.

Află pe clicksanatate.ro și alte tratamente pentru mișcorarea porilor dilatați

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Insuficienta respiratorie - fetita cu masca de oxigen in spital - viroza - copil bolnav FOTO Shutterstock
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg