Cele mai eficiente condimente care scad riscul îmbolnăvirilor de cancer

Ultima actualizare:

    Condimentele combat efectele radicalilor liberiSursa foto: Click.ro
Condimentele combat efectele radicalilor liberiSursa foto: Click.ro

Nutriționiștii de la Universitatea Nebraska din Lincoln ( SUA) susțin că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor condimente precum: busuiocul, salvia, ardeiul iute, scorțișoara, ghimbirul și șovârful.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de specialiștii prestigiosului for universitar care susțin că cele șase condimente influențează în mod pozitiv starea noastră de sănătate dacă sunt incluse în dietă. Totodată, datorită puternicului efect antioxidant, aceste condimente când  sunt consumate  în stare  proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Carlo Acutis 1, foto Facebook jpg
kaufland jpg
mona von bismarck colaj captura video jpg
index webp
tramvai lego profimedia jpg
Poza mare el acum jpg
valentin olariu Tatal lui Sebi jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net