Cele mai eficiente condimente care scad riscul îmbolnăvirilor de cancer

Ultima actualizare:

    Condimentele combat efectele radicalilor liberiSursa foto: Click.ro
Condimentele combat efectele radicalilor liberiSursa foto: Click.ro

Nutriționiștii de la Universitatea Nebraska din Lincoln ( SUA) susțin că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor condimente precum: busuiocul, salvia, ardeiul iute, scorțișoara, ghimbirul și șovârful.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de specialiștii prestigiosului for universitar care susțin că cele șase condimente influențează în mod pozitiv starea noastră de sănătate dacă sunt incluse în dietă. Totodată, datorită puternicului efect antioxidant, aceste condimente când  sunt consumate  în stare  proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net