Condimentele care scad riscul îmbolnăvirilor de afecțiuni grave

Ultima actualizare:

    Scorțișoara este unul dintre cele mai bune condimente pentru sănătateFoto: pixabay.com
Scorțișoara este unul dintre cele mai bune condimente pentru sănătateFoto: pixabay.com

Nutriționiștii americani susțin că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor anumite condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Aceasta este  concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialiştii renumitului for universitar au constatat că cele şase condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șase condimente, pe care le putem procura de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.       



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tabel pensii logo jpg
Ilie Bolojan, Ioana Fasie, foto arhiva jpg
image png
UK, foto Shutterstock jpg
Ilie Bolojan FOTO Mediafax
image png
image png
front 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net