Consultații stomatologice gratuite pentru copiii din cinci județe

Ultima actualizare:

    Consultațiile vor fi date de profesioniști
Consultațiile vor fi date de profesioniști

Elevii din clasele primare din opt orașe ale României vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, dar și de sfaturi privind menținerea sănătății danturii. Este vorba despre un program desfășurat, în perioada aprilie-iunie, de Colgate și Crucea Roșie. Uite cum poate beneficia de consultație și copilul tău!

Elevii din clasele primare (0-IV) înscriși în programul Zâmbete Colgate vor beneficia de un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecții pentru o igienă orală corectă și vor primi mostre gratuite de produse, pentru a practica acasă ceea ce au învățat despre îngrijirea orală.

„Igiena orală corectă începută de la vârste fragede este esențială pentru dezvoltarea noastră ca oameni, iar acest lucru se poate întâmpla mai ales prin implicarea părinților, care să-i îndrume pe copii în acest sens”, a spus managerul general al Colgate-Palmolive România, Frederik Ortiz.


    Reprezentanți ai Crucii Roșii le vor da copiilor sfaturi legate de igiena orală
Reprezentanți ai Crucii Roșii le vor da copiilor sfaturi legate de igiena orală

Prima etapă a programului se va derula cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie Română, în perioada 28 aprilie – 10 iunie și va ajunge în județele Dâmbovița, Timiș, Hunedoara, Brașov și Maramureș. Desfășurat în prezența părinților, programul oferă copiilor consultații stomatologice profesionale. Pe lângă acestea, copiii se vor bucura și de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul Doctor Măseluță.

Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru a afla mai multe informații despre program accesați www.zambetecolgate.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net