Culoarea ochilor îţi dezvăluie de ce boală suferi

image
Culoarea ochilor îţi arată la ce boli eşti predispus

Culoarea ochilor are o legătură foarte mare cu mai multe gene din ADN-UL tău. Ceea ce înseamnă că, în funcţie de nuanţa irisului tău, îţi poţi da seama de ce boli suferi sau la care eşti predispus.

Chiar dacă sunt căprui, verzi sau albaştri, culoarea lor îţi poate estima la ce afecţiuni eşti predispus, conform cosmopolitan.com.

 • Căprui. Ai toleranţă scăzută la durere, eşti predispus la anxietate şi la dependenţă de alcool, risc crescut de a face vitiligo, însă e puţin probabil să faci cataractă sau cancer, aflăm de pe womansday.com. Cu cât sunt mai închişi la culoare, cu atât sunt mai protejaţi de radiaţiile UV.
 • Verzi. Ai o toleranţă ridicată la durere, risc scăzut de anxietate şi depresie, dar eşti predispus să dezvolţi cancer la ochi.
 • Albaştri. Şi tu ai toleranţă ridicată la durere şi nu eşti genul care să se lase răpus de anxietate, însă ochii tăi sunt sensibili şi rişti să dezvolţi melanom. Mare atenţie la consumul de alcool, pentru că eşti predispus la dependenţă.
 • Ochii înroşiţi. Se mai întâmplă să se înroşească din cauza expunerii la soare, prafului, apei din piscină, alergiilor. Însă dacă ochii tăi sunt mereu roşii, mergi la doctor. Poate ai o boală autoimună, o infecţie, o proastă funcţionare a sângelui etc.
 • Ochii îngălbeniţi. Dacă partea albă a ochilor tăi a căpătat o nuanţă gălbuie, este semn că ai probleme cu ficatul.
 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis jpg
Foto  FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
image
image
image
image
rafila jpg
Foto  FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg