Cum îți influențează alimentele mirosul corporal

Ultima actualizare:

    Toate băuturile care au la bază cofeină pot provoca apariţia transpiraţiei abundente şi a mirosului neplăcut.www.clicksanatate.ro
Toate băuturile care au la bază cofeină pot provoca apariţia transpiraţiei abundente şi a mirosului neplăcut.www.clicksanatate.ro

Corpul uman este un sistem extrem de complex în care eliminarea toxinelor constituie un proces destul de important și vital bunei funcționări a acestuia. Alimentele consumate trec prin procesul digestiv rezultând astfel toxinele, iar pielea noastră transpiră și pentru a se curăța. Activitatea celulelor este constantă și în avantajul tău. 

Tot mai multe alimente din ziua de azi sunt pline de substanțe chimice,au ingrediente de sinteză și aditivi care pot conduce în timp la grave probleme de sănătate. Cum bine spune vechea vorbă din bătrâni  "ești ceea ce mănânci". Nu căuta produsele care îți promit că nu o să mai transpiri, acest proces este unul natural și benefic organismului tău. În funcție de anumite mirosuri pe care acesta le emană poți să depistezi anumite afecțiuni ale organismului.

Consumul de alimente grase și excesul de sare

Un consum mare de alimente grase în special cele de origine animală sunt extrem de nocive pentru oprganismul tău. În timp ele pot favoriza apariția ficatului gras non-alcoolic, își pun amprenta pe silueta ta și pot favoriza un miros specific atât la nivel corporal cât și oral.Ai grijă cu consumul alimentelor procesate, excesul de cafea, alcool, tutun cât și cu carnea roșie mai ales.Un alt factor nociv în alimentele procesate este cantitatea foarte mare de sare, zahăr și uleiuri hidrogenate folosite care în timp pot cauza iritații la nivelul stomacului și al ficatului. Aceste condimente favorizează creșterea secreției de hormoni care amplifică mirosul coprului tău.

Cofeina, vinovată de durerile de cap

Toate băuturile care au la bază cofeină pot provoca apariția transpirației abundente cât și durerile de cap, oboseala prelungită și setea. Mai mult de două cafele pe zi consumată fără a bea măcar un pahar de apă favorizează demineralizarea osoasă.

Află pe clicksanatate.ro cum să scapi de mirosul neplăcut al pielii!

Ceaiul mate previne ateroscleroza

Sportul, cel mai bun afrodiziac natural

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net