Cum te ferești de energia negativă a celorlalți

simeon stalpnicul png
Felul în care ne raportăm la anumite situaţii şi starea de spirit în care ne aflăm depind numai de noi.www.clicksanatate.ro

Întâlnim adesea oameni care emit energie negativă. Sentimentele lor sunt atât de puternice și de apăsătoare, încât reușesc să ni le transmită și nouă. Din fericire, putem învăța să le evităm.

Adesea este dificil să depistăm la timp persoanele a căror energie ne dăunează, pentru că acestea au o abilitate extraordinară de a se face plăcute și se integrează ușor în orice grup, pentru că știu să spună ceea ce ți-ai dori să auzi. În ciuda capacității lor de disimulare, sunt totuși câteva caracteristici esențiale, care scapă controlului pe care încearcă să îl dețină asupra sentimentelor proprii și, mai ales, ale celorlalți. Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici:

-  Au o atitudine constant negativă, nu acceptă nicio altă părere. Consideră că experiența lor de viață este atotcuprinzătoare.

- Încearcă să se impună și consideră că viața lor este un etalon. Și că, dacă lor li s-a întâmplat ceva rău, negreșit ți se va întâmpla și ție întocmai.

- Le place și vor să aibă întotdeauna dreptate. De aceea, de cele mai multe ori, vor abate discuția în sensul în care doresc. Și vor insista asupra greșelilor comise de ceilalți, amplificându-le.

- Sunt vampiri energetici, reușesc să absoarbă energiile din jurul lor. După ce ai interacționat cu astfel de persoană, te simți sleit de puteri, fără vlagă.

- Nu le place optimismul și îi critică pe cei care acceptă cu seninătate ceea ce li se întâmplă.

Așa le contracarezi!

1. Prin asumarea responsabilității

Tot ceea ce facem, felul în care ne raportăm la anumite situații și starea de spirit în care ne aflăm depind numai de noi. Sigur că suntem supuși unor încercări și că trecem prin momente mai puțin plăcute și nu întotdeauna interacționăm cu oameni care ne vor binele, dar noi suntem singurii responsabili de felul în care percepem lucrurile. De aceea, primul pas ar fi să conștientizăm că stă în puterea noastră să nu ne lăsăm copleșiți de energia negativă din jur.

Află pe Clicksanatate.ro ce poți face pentru a scăpa de energia negativă!

Importanța testelor genetice ale embrionilor

Cum să te faci remarcată de sărbători 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Militari rusi la centrala nucleara de la Zaporojie FOTO Profimedia
Adina Codreanu FOTO arhiva personala (6) jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg