Dispozitivul pentru slabit care îți închide gura la propriu. Poți slăbi până la 6,5 kilograme, însă este extrem de incomod

Ultima actualizare:

    Acest dispozitiv permite deschiderea gurii doar 2 milimetriFOTO: otago.ac.nz
Acest dispozitiv permite deschiderea gurii doar 2 milimetriFOTO: otago.ac.nz

O echipă de cercetători din Noua Zeelandă a conceput un dispozitiv de slăbit care ”îți închide gura”. Poate fi montat numai de stomatolog și îi obligă pe pacienți să se hrănească doar cu alimente în stare lichidă. Se poate slăbi foarte mult, însă acest sistem este intens criticat, fiind comparat cu un instrument de tortură.

Dispozitivul pentru slăbit a fost creeat, conform cercetătorilor, în scopul combaterii epidemiei de obezitate care afectează tot mai multe persoane din întreaga lume, potrivit otago.ac.nz. Aparatul închide gura cu magneți pentru a-l împiedica pe purtător să mănânce.

Cum arată dispozitivul de slăbit care închide gura

Mecanismul dispozitivului de slăbit funcționează pe bază de magneți cu șuruburi de blocare unice care se montează pe dinții posteriori superiori și inferiori. Montarea aparatului poate fi făcută doar de un stomatolog și a fost deja testat pe mai multe femei, care suferă de obezitate și care au purtat dispozitivul timp de două săptămâni.

Acestea au reușit să slăbească, pentru că mecanismul le-a permis practic să consume doar lichide, având în vedere că puteau deschide gura doar 2 milimetri.

Procesul a fost însă unul destul de inconfortabil. Femeile s-au plâns că au simțit disconfort și probleme de vorbire.

Cercetătorii spun însă că acest dispozitiv îi ajută pe cei care îl poartă să dezvolte noi obiceiuri și le creeze un obicei permițându-le să respecte o dietă cu conținut scăzut de calorii pentru o perioadă de timp.

Pe rețelele de socializare, acest tratament este comparat cu instrument de tortură, însă specialiștii spun că este o variantă ieftină și neinvazivă și atractivă destinată persoanelor care suferă de obezitate morbidă.

Citește și:Cum au slăbit 125 kg Nicolae Guță, fiica și nepotul

EXCLUSIV Teo: «Nu mai ţin regim după operaţie»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net