Există 7 condimente care protejează longevitatea sănătoasă
Nutriționiștii susțin zi, de zi, că puterea radicalilor liberi contribuie la îmbătrânirea precoce a organismului uman. Totodată, ei precizează că puterea distructivă a radicalilor liberi poate fi combătută de efectul unor condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara, maghiranul şi şovârful, renumite pentru proprietățile lor antioxidante.
Aceasta este concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialiştii acestui prestigios for universitar au constatat că miraculoasele plante au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când ele sunt incluse în dietă.
Cele 7 condimente au un puternic efect antioxidant
Datorită puternicului lor efect antioxidant, cele șapte condimente, consumate în stare proaspătă sau uscată, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare și cresc durata de viață sănătoasă. Cele 7 condimente, cu puternice proprietăți antioxidante, ajută organismul uman să se apere de boli și de îmbătrânirea prematură și pot fi procurate de la magazinele Plafar.