Fructul de păducel are puteri miraculoase pentru sănătatea inimii

image

Specialiștii din numerose țări consideră că fructul de păducel este cel mai bun tonic cardiac descoperit de-a lungul timpului. Totdeauna, acest remediu s-a dovedit inofensiv și niciodată n-a fost contraindicat. În majoritatea problemelor la nivelul inimii, s-a dovedit că păducelul este un remediu fără egal

Cercetările moderne precizează că extractul din fructe de păducel ( tinctura) este benefic în tratamentul de hipertensiune, dar și în hipotensiune, când bătăile de inimă sunt prea lente sau prea rapide, dar și în caz de arteroscleroză.  Păducelul  este foarte bun pentru necazurile cu care se confruntă cardiacii, vârstnicii și în cazurile de insomnii ale bolnavilor de inimă.

Ce spun specialiștii despre păducel

Despre biografia păducelului se cunosc câteva date de referință: planta a fost descoperită întâmplător în secolul al XVIII-lea de un  cleric englez, John Wesley.  Acesta o observat că atunci când  caii lui erau obosiți și respirau cu dificultate, ei ronțăiau boabe de păducel și își reveneau imediat.  De aceea, și el a  început să folosească fructele de păducel și efectele au fost excelente. El le-a recomandat enoriașilor lui să folosească aceste fructe de păducel ca tonic energizant. La sfârșitul anilor 1800, un medic, dr. Grenn din County Clare, Irlanda,  a făcut avere de pe urma unui medicament pe care-l recomanda pacienților săi , dar numele acestui leac era păstrat în secret.

În anul 1894 secretul a fost descoperit

Abia în anul 1894, după moartea sa,  fiica doctorului a precizat că remediul miraculos și secret era o tinctură din fructe coapte de păducel. Efectul păducelului este foarte răspândit și specialiștii susțin că planta  este benefică în majoritatea afecțiunilor cardiace și de aceea, poate fi considerată un adevărat panaceu al bolilor de inimă, el acționând ca un puternic tonic cardiac, cât și ca un stimulent. Efectul său se remarcă și pentru faptul că revigorează circulația, pulsul slab, redându-i ritmul. De asemenea, extractul din fructul de păducel este benefic și în bolile de inimă cauzate de anemie.

S-a constatat că păducelul a salvat mii de vieți

Decenii la rând, păducelul a  salvat mii de vieți. Au fost vindecate  cazuri lipsite de speranța de viață. Unele victime ale bolilor de inimă, lipsite de vigoare, care abia mai puteau să se țină pe picioare, sâcâite și de dureri cumplite, s-au refăcut și au devenit capabile să facă eforturi surprinzătoare cu ajutorul păducelului. Rudele acestor bolnavi știau  că acest leac i-a  ajutat să revină  la viață fără intervenții chirurgicale sau înghițind pungi cu  diverse medicamente. În biografia păducelului există numeroase exemple de  persoane care -și numărau zilele, dar cu ajutorul păducelului  au revenit la o viață normală.    

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
cub xonia png
echipa nationala a iranului foto Captură video Twitter jpg
Aung San Suu Kyi FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg