Fructul de păducel are puteri miraculoase pentru sănătatea inimii

Specialiștii din numerose țări consideră că fructul de păducel este cel mai bun tonic cardiac descoperit de-a lungul timpului. Totdeauna, acest remediu s-a dovedit inofensiv și niciodată n-a fost contraindicat. În majoritatea problemelor la nivelul inimii, s-a dovedit că păducelul este un remediu fără egal

Cercetările moderne precizează că extractul din fructe de păducel ( tinctura) este benefic în tratamentul de hipertensiune, dar și în hipotensiune, când bătăile de inimă sunt prea lente sau prea rapide, dar și în caz de arteroscleroză.  Păducelul  este foarte bun pentru necazurile cu care se confruntă cardiacii, vârstnicii și în cazurile de insomnii ale bolnavilor de inimă.

Ce spun specialiștii despre păducel

Despre biografia păducelului se cunosc câteva date de referință: planta a fost descoperită întâmplător în secolul al XVIII-lea de un  cleric englez, John Wesley.  Acesta o observat că atunci când  caii lui erau obosiți și respirau cu dificultate, ei ronțăiau boabe de păducel și își reveneau imediat.  De aceea, și el a  început să folosească fructele de păducel și efectele au fost excelente. El le-a recomandat enoriașilor lui să folosească aceste fructe de păducel ca tonic energizant. La sfârșitul anilor 1800, un medic, dr. Grenn din County Clare, Irlanda,  a făcut avere de pe urma unui medicament pe care-l recomanda pacienților săi , dar numele acestui leac era păstrat în secret.

În anul 1894 secretul a fost descoperit

Abia în anul 1894, după moartea sa,  fiica doctorului a precizat că remediul miraculos și secret era o tinctură din fructe coapte de păducel. Efectul păducelului este foarte răspândit și specialiștii susțin că planta  este benefică în majoritatea afecțiunilor cardiace și de aceea, poate fi considerată un adevărat panaceu al bolilor de inimă, el acționând ca un puternic tonic cardiac, cât și ca un stimulent. Efectul său se remarcă și pentru faptul că revigorează circulația, pulsul slab, redându-i ritmul. De asemenea, extractul din fructul de păducel este benefic și în bolile de inimă cauzate de anemie.

S-a constatat că păducelul a salvat mii de vieți

Decenii la rând, păducelul a  salvat mii de vieți. Au fost vindecate  cazuri lipsite de speranța de viață. Unele victime ale bolilor de inimă, lipsite de vigoare, care abia mai puteau să se țină pe picioare, sâcâite și de dureri cumplite, s-au refăcut și au devenit capabile să facă eforturi surprinzătoare cu ajutorul păducelului. Rudele acestor bolnavi știau  că acest leac i-a  ajutat să revină  la viață fără intervenții chirurgicale sau înghițind pungi cu  diverse medicamente. În biografia păducelului există numeroase exemple de  persoane care -și numărau zilele, dar cu ajutorul păducelului  au revenit la o viață normală.    

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg