Hameiul vindecă o boală cumplită: gelozia

image

De secole, gelozia, o boală a sufletului, face mii şi mii de victime! Sentimentul acesta chinuitor poate să apară cel puţin odată în viaţa noastră, susţin specialiştii în boli psihosomatice.

Asociată cu teama că te despărţi de cel mai drag om din lume, cu bănuiala sau cu certitudinea că fiinţa iubită este infidelă, gelozia este cea puternică  otravă pentru tot organismul. Un studiu foarte amănunţit, referitor la folosirea hameiului în medicina tradiţională europeană şi asiatică arată că, în toate ţările în care creşte hameiul - planta din care se fabrică berea-, este recomandată drept un calmant al emoţiilor contradictorii.

Specialiştii în boli psihosomatice susţin că, totdeauna, gelozia este un sentiment contradictoriu ce se asociază cu iubirea, cu ura, cu repulsia sau cu ataşamentul faţă de o persoană anume. Pentru calmarea acestor emoţii contradictorii şi pentru a reuşi să-l detaşeze pe gelos de această stare de spirit, medicina tradiţională europeană şi asiatică recomandă pentru această boală a sufletului un remediu pe cât de simplu, pe atât de eficient: hameiul. 

Cum se tratează gelozia

Gelosul trebuie să urmeze o cură cu pulbere de hamei, timp de patru săptămâni. În acest interval, se administrează câte o jumătate de linguriţă de pulbere de hamei de patru ori pe zi. După o pauză de o lună, cura se poate repeta. Cu certitudine, această terapie elimină din suflet otrava geloziei.     

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
DSC 4775 JPG
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg