Iată care sunt alimentele care pot favoriza apariția cancerului!

Ultima actualizare:

    Dulciurile conțin niveluri ridicate de zahăr rafinat și sunt direct asociate cu dezvoltarea cancerului.www.clicksanatate.ro
Dulciurile conțin niveluri ridicate de zahăr rafinat și sunt direct asociate cu dezvoltarea cancerului.www.clicksanatate.ro

Alimentația este „vinovată'“ de 35% din numărul tumorilor cancerigene detectate. Făina rafinată, de exemplu, poate crește cu până la 220% riscul de a suferi de cancer la sân.

Deși nu se cunosc cu exactitate alimentele care pot favoriza apariția cancerului, studiile realizate în acest sens au descoperit posibile legături între alimente consumate frecvent și riscul crescut de a dezvolta un anumit tip de cancer. Iată, așadar, o listă cu alimentele cu potențial cancerigen!

Carnea procesată

Majoritatea cărnurilor procesate, cum ar fi cârnații, șunca sau baconul conțin conservanți chimici, coloranți artificiali și un nivel ridicat de zahăr și sare, astfel încât acestea să se mențină proaspete timp îndelungat și să aibă un aspect apetisant. La rândul lor, acești compuși conțin nitriți și nitrat de sodiu, care se pare că ar favoriza apariția cancerului de colon.

Făina albă rafinată

Studiile realizate de Cancer Epidemiology și Mile Markers arată că consumul de glucide rafinate poate crește cu până la 220% riscul de a suferi de cancer de sân.

Află pe clicksanatate.ro ce alte alimente cresc riscul de apariție a cancerului

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net