Iată ce afecțiuni ții la distanță dacă folosești rozmarin când gătești!

Ultima actualizare:

Dacă printre condimentele pe care le folosești la gătit nu se află și rozmarinul, iată câteva motive bune pentru care ar trebui să-l incluzi mai des în dieta ta.

Reduce inflamațiile

Rozmarinul este cunoscut pentru proprietățile lui antiinflamatoare și pentru capacitatea lui de a crește nivelul prostaglandinei E2, o substanță care permite relaxarea msuculaturii și reduce inflamațiile.

Vezi ce alte afecțiuni periculoase poți preveni dacă mănânci rozmarin în mod constant pe clickpentrufemei.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net