Iată ce afecțiuni ții la distanță dacă folosești rozmarin când gătești!

Ultima actualizare:

Dacă printre condimentele pe care le folosești la gătit nu se află și rozmarinul, iată câteva motive bune pentru care ar trebui să-l incluzi mai des în dieta ta.

Reduce inflamațiile

Rozmarinul este cunoscut pentru proprietățile lui antiinflamatoare și pentru capacitatea lui de a crește nivelul prostaglandinei E2, o substanță care permite relaxarea msuculaturii și reduce inflamațiile.

Vezi ce alte afecțiuni periculoase poți preveni dacă mănânci rozmarin în mod constant pe clickpentrufemei.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
UBB  jpeg
woman 1283228 1280 jpg
cea mai linistita moarte, foto shutterstock jpg
băutură  foto   Shutterstock jpg
vanatai jpg
baza jos 1 jpg
1 pijamale de matase jpg jpeg
front 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net