Iată ce afecțiuni ții la distanță dacă folosești rozmarin când gătești!

Ultima actualizare:

Dacă printre condimentele pe care le folosești la gătit nu se află și rozmarinul, iată câteva motive bune pentru care ar trebui să-l incluzi mai des în dieta ta.

Reduce inflamațiile

Rozmarinul este cunoscut pentru proprietățile lui antiinflamatoare și pentru capacitatea lui de a crește nivelul prostaglandinei E2, o substanță care permite relaxarea msuculaturii și reduce inflamațiile.

Vezi ce alte afecțiuni periculoase poți preveni dacă mănânci rozmarin în mod constant pe clickpentrufemei.ro. 



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sarmale , masa de Craciun FOTO Shutterstock
gara jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
1 mancare de craciun jpg jpeg
border collie 4913691 1280 jpg
image png
people 9119117 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net