Ketchup-ul scade riscul bolilor cardiovasculare

Tipurile de ketchup obişnuite conţin o cantitate mică de licopen în comparaţie cu cele organice care au cu 60% mai mult licopen. În plus, un ketchup ecologic furnizează organismului o cantitate foarte mare de vitamine : A, C şi E.

De aceea, pentru hrana cotidiană , spun specialiştii, este indicat acel tip de ketchup care este foarte închis la culoare. Acesta trebuie amestecat cu usturoi sau cu o maioneză cu indice de grăsime foarte scăzut şi cu ierburi aromatice, când vreţi să folosiţiţi ketchup-ul ca dressing pentru anumite gustări.

Un ketchup de calitate trebuie să conţină suc de roşii fiert, oţet, ghimbir, scorţişoară, oţet şi zahăr (opţional). Specialiştii recomandă un consum zilnic de trei-patru linguri de ketchup de calitate.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
kanye west
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
cap putin jpeg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg