Ketchup-ul scade riscul bolilor cardiovasculare

Ultima actualizare:

Tipurile de ketchup obişnuite conţin o cantitate mică de licopen în comparaţie cu cele organice care au cu 60% mai mult licopen. În plus, un ketchup ecologic furnizează organismului o cantitate foarte mare de vitamine : A, C şi E.

De aceea, pentru hrana cotidiană , spun specialiştii, este indicat acel tip de ketchup care este foarte închis la culoare. Acesta trebuie amestecat cu usturoi sau cu o maioneză cu indice de grăsime foarte scăzut şi cu ierburi aromatice, când vreţi să folosiţiţi ketchup-ul ca dressing pentru anumite gustări.

Un ketchup de calitate trebuie să conţină suc de roşii fiert, oţet, ghimbir, scorţişoară, oţet şi zahăr (opţional). Specialiştii recomandă un consum zilnic de trei-patru linguri de ketchup de calitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net