Leacul minune al prim─âverii ce se vinde cu 10 lei kilogramul. Cur─â┼ú─â organismul de toxine ┼či ├«nt─âre┼čte sistemul imunitar

25 martie 2019
image

Leurda este cunoscut─â ca remediu natural, se spune, de milenii. Este leacul din lunile de prim─âvar─â pe care natura ├«l ofer─â organismului pentru a se cur─â┼úa de toxine ┼či a ├«nt─âri sistemul imunitar.

Folosit─â intens ├«n tratamente naturiste, pe tot continentul, a fost votat─â recent dreptÔÇ×planta mileniului III ├«n terapie neconven┼úional─âÔÇŁ.

Leurda, denumit─â ┼či usturoiul ursului, deoarece este consumat─â de ur┼či ca medicament purificator dup─â perioada de hibernare, este o plant─â s─âlbatic─â ce cre┼čte numai ├«n p─âdurile din Europa Central─â, nereu┼čindu-se p├ón─â ├«n prezent aclimatizarea ei ├«n nici o alt─â regiune.

Tinctura de leurd─â - cum se face

Frunzele acestei plante sunt extrem de bogate ├«n substan┼úe care aduc mari beneficii s─ân─ât─â┼úii predomin├ónd sulfura de alil,care ├«i imprim─â gustul ┼či mirosul caracteristic.

Usturoiul s─âlbatic abund─â ├«n carotenoizi,vitaminele A ┼či C,levuloza,ulei eteric complex ┼či s─âruri minerale de calciu, fier, fosfor, natriu, cupru.

Ceai de leurd─â - cum se face

Leurda este unul dintre cele mai puternice remedii din natură. Poate fi consumată sub formă de salată, suc, infuzie, decoct, tinctură, acţionează favorabil în numeroase afecţiuni.

Află pe Clickpentrufemei.ro cum faci TINCTURA și ceaiul de leurdă!

Oamenii vor tr─âi 150 de ani cu aceast─â PASTIL─é

Alimente pentru ficat gras. Ce mănânci dacă ai această afecţiune

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg