Mănâncă pomelo dacă vrei să ai un bebeluş perfect!

Ultima actualizare:

Banana

Este o importantă sursă de energie fiind bogată în calorii şi în acelaşi timp un "bun medicament" pentru calmarea sistemului nervos, pentru tratarea anemiei, depresiei. De asemenea, specialiştii o recomandă şi celor care vor să se lase de fumat, deoarece vitaminele pe care aceasta le conţine ajută corpul să scape de nicotină şi să nu mai simtă nevoia de ea.

Pont: grăbeşte coacerea bananelor punându-le lângă un măr. Iar în salata de fructe, stropeşte-le cu suc de lămâie pentru a nu se înnegri.

Pomelo

Face parte din familia citricelor şi este unul dintre cele mai zemoase fructe. Fructul seamănă foarte mult cu grapefruitul, dar nu are totuşi acelaşi gust. Pomelo este mult mai parfurmat, iar gustul este precum o explozie de arome în gura ta. Este bogat în acid ascorbic (vitamina C), beta-caroten şi vitamine din compelxul B. Dacă suferi de boli ale inimii, poţi include în dieta ta şi pomelo. Graţie conţinutului de potasiu, reglează tensiunea şi are efect benefic asupra funcţiilor inimii.

Pont: Vrei să rămâi însărcinată? Consumâ pomelo, cât mai des, deoarece abundă în acid folic, vitamina ce previne defectele de naştere. 

Ananasul

Are în compoziţia sa vitaminele A, B, C şi E, acid citric, acid malic, iod, magneziu, potasiu, fosfor, calciu, mangan, sulf, fier, zaharoză, glucoză, celuloză şi bromelină. Bromelina din sucul de ananas şi din codiţa fructului calmează arsurile de la stomac, stimulează circulaţia sanguină, ajută la dispariţia negilor şi a bătăturilor, are o puternică acţiune antioxidantă, ananasul fiind recomandat în ateroscleroză, boli ale inimii, astm, afecţiuni ale colonului.

Pont: bea zilnic un pahar de suc de ananas sau mănânca un sfert de fruct proaspăt pentru a-ţi curăţa vasele sanguine de tot felul de depuneri, prevenind astfel, accidentele vascular-cerebrale şi infarctul miocardic.

Click!spune

În această perioadă, fructele exotice au preţuri accesibile. În supermarketuri, un kilogram de Pomelo (originar din China), se vinde cu 5,5-5,75 de lei, în vreme ce ananasul costă 6 lei/kg. Bananele se vând cu preţuri cuprinse între 3,98 lei/kg şi 4,25 lei/kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net