Mâncarea din conservă creşte riscul de cancer

La analize, s-a observat un nivelul crescut de bisfenol A în urină, acest compus chimic fiind asociat cu un risc ridicat de declanşare a cancerelor hormono-dependente, printre care se numără cel mamar şi cel la prostată.

Potrivit unui studiu american, persoanele care consumă timp de cinci zile consecutiv supă din conservă prezintă în urină un nivel de bisfenol A de 1.200 de ori mai mare decât cel existent în organismul consumatorilor de supă proaspătă.

Studiul este prezentat drept "unul dintre primele care cuantifică nivelul de bisfenol A din organismul uman după ingestia de alimente din conserve.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock