Mâncarea din conservă creşte riscul de cancer

Ultima actualizare:

La analize, s-a observat un nivelul crescut de bisfenol A în urină, acest compus chimic fiind asociat cu un risc ridicat de declanşare a cancerelor hormono-dependente, printre care se numără cel mamar şi cel la prostată.

Potrivit unui studiu american, persoanele care consumă timp de cinci zile consecutiv supă din conservă prezintă în urină un nivel de bisfenol A de 1.200 de ori mai mare decât cel existent în organismul consumatorilor de supă proaspătă.

Studiul este prezentat drept "unul dintre primele care cuantifică nivelul de bisfenol A din organismul uman după ingestia de alimente din conserve.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
padure tropicala jpg
mar negru jpg
Masline Pixabay jpg
ger naprasnic jpg
semafor jpeg
Stațiunea Borsec. Foto Statiunea Borsec
italia pixabay jpg
shutterstock 1113332 cuplu iubiti indragostiti restaurant mancare terasa jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net