Mâncărurile tradiţionale, în vizorul nutriţioniştilor. Ce se întâmplă în organismul tău când consumi leber, tobă sau cârnaţi

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Cea mai bună informaţie în prag de Crăciun vine de la nutriţionişti, care susţin că mâncărurile tradiţionale stimulează imunitatea organismului, astfel că cei care consumă lebăr, tobă, cârnaţi şi alte astfel de preparate sunt mai puţin predispuşi la răceli şi gripe. Atenţie, însă, toate acestea trebuie consumate în cantităţi moderate!

Toate aceste preparate conţin vitamina D care ajută si la combaterea infecţiilor respiratorii. Un experiment condus de profesorul Carlos Camargo de la Şcoala de Medicină Harvard, care a testat efectele vitaminei D pe circa 250 de copii, arată că cei care consumă acest tip de alimente au o imunitate mai mare. După o cură de câteva săptămâni, micuţii şi-au redus cu 50% riscurile de îmbolnăvire

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Ioana Ginghină, întrebată de fiica ei ce este sex shop-ul. Răspunsul actriţei te va amuza teribilCum explică Alexandra Stan fotografiile în care apare goală: ”Trebuiau să ajungă la iubitul meu!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net