Nu mănânci carne? Eşti mai trist!

Ultima actualizare:

Uiţi de carnea roşie

Acest aliment este esenţial pentru formarea hemoglobinei, prezentă în celulele roşii din sânge. Este o sursă bună de fier, necesară pentru energia din organism.

Ai adormit cu televizorul deschis

Orice sursă de lumină în timpul somnului poate afecta starea de spirit, deoarece lumina inhibă eliberarea de melatonină, hormonul care declanşează somnul.

Nu ai o poziţie corectă la calculator

Cercetătorii britanici au descoperit că cei care au o poziţie uşor înclinată spre calculator sunt mai deprimaţi şi mai puţin energici faţă de cei care stau într-o poziţie verticală.

Suferi cu articulaţiile

Unul din trei adulţi cu artrită suferă de anxietate sau de depresie, deoarece această afecţiune provoacă inflamaţii în sistemul nervos central.

Iei prea multe pastile

Deşi le luăm ca să ne simţim mai bine, există unele care pot avea efecte secundare, declanşând depresia. Unele medicamente pot inhiba eliberarea serotoninei.

Nu consumi glucide

Scăderea nivelului de glicemie te face să te simţi plictisit, cu o stare de spirit scăzută. Medicii recomandă bananele, deoarece conţin o mulţime de fibre şi zahăr.

Bei prea multă cafea

Este adevărat că o ceaşcă de cafea sau de ceai îţi dă energie, dar trebuie să ştii că băută peste limite are un impact negativ asupra stării tale de spirit.

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg