Nutriționistul Mihaela Bilic explică ce sunt îndulcitorii. Tu știai ce consumi?

Este un cunoscut nutriționist din România care are reguli stricte pe care le urmează, dar nu este fermă. Consumă produse interzise, dar extrem de rar și în cantități mici. Acum nutriționistul Mihaela Bilic explică ce sunt îndulcitorii.

„Când vine vorba de nutriție, nu am crezut niciodată în alb și negru, în alimente perfecte sau ideale și nocive sau nesănătoase. Întotdeauna am fost de părere că doza face otrava iar mâncarea ține de compromis, de alegerea variantei care să fie cât mai aproape de nevoile, valorile, tradițiile și percepția noastră apropo de “bun/bine”, susține Mihaela Bilic.

”Pe acest principiu am ales să beau sucuri cu îndulcitori, considerându-le răul cel mai mic la categoria “apă colorată”. Gestul meu stârnește în continuare mirarea și chiar comentarii de la cei din jur, care nu se pot abține să nu întrebe îngrijorați: “îndulcitorii nu sunt nocivi/cancerigeni?”

Justificările mele sunt de obicei laconice, simpliste, nu cu dorința de a convinge pe cineva, ci mai degrabă de a furniza niște informații/adevăruri/argumente incontestabile:

– aspartamul este un produs sintetic care combină 2 fragmente banale de aminoacizi, unul amar și altul fără gust; de ce anume gustul lor final este năucitor de dulce, nici oamenii de știință nu pot să spună.”

Află pe clickpentrufemei.ro ce sunt ceilalti îndulcitori pe care îi consumi!

Slăbește sănătos fără să renunți la dulcuri! Alege ceva dulce fără calorii!

10 trucuri care te ajută cu adevărat să slăbești

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg