O reţetă gustoasă pe zi: Cannelloni cu brânză

Ultima actualizare:

Preparare: Se fierb cannelloni în apă cu sare şi puţin ulei conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg, se clătesc cu apă rece şi se scurg. Se sotează şunca tăiată bucăţele, se lasă să se răcească şi se mixează cu ricotta, busuiocul şi oregano. Se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Pentru sos, se topeşte untul la foc mic, se adaugă făina, amestecând continuu. Se dă focul mai mare şi se toarnă laptele. Se fierbe circa 5 minute, amestecând continuu. Se adaugă nucşoara, sare şi piper, după gust. Se aşază cannelloni într-o tavă unsă, se pun deasupra feliile de cheddar şi sosul bechamel. Se coace în cuptorul preîncălzit circa 20 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charles, Camilla, Charlotte, Kate, William, George, Louis, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
natalia negru st  iosif dimitrie anghel jpg
Greseli de igiena dentara  Sursa foto Pixabay jpg
parlamentul romaniei jpg
lidl jpg
drum sofer masina1 jpeg
Rusia versus SUA FOTO SHUTTERSTOCK
image
actualitate.net
image
actualitate.net