Trei motive să mănânci piersici

Ultima actualizare:

❶ Piersicile conţin fier şi acid folic, fiind recomandate pentru tratarea anemiilor, dar şi calciu, atât de important în reducerea riscului de apariţie a osteoporozei.

❷ Fosforul şi potasiul sunt foarte importante, acestea îmbunătăţind randamentul intelectual şi activitatea inimii şi întărind muşchii.

❸ Dacă suferiţi de hiperaciditate, mâncaţi piersici. Acestea  reduc hiperaciditatea şi previn demineralizarea organismului. Chiar dacă sunt acide la gust, sărurile minerale din fructe nu acidifică mediul intern, ci reglează secreţia sucurilor digestive, secreţia biliară şi contribuie la eliminarea acidului uric din organism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Maria Alexandra fiica Alina și Nicolae ai României foto Facebook5 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bazilica Sfântul Petru (© Pixabay)
building 7935883 1280 jpg
ceaiuri pentru fiere din plante medicinale jpeg
creanga si eminescu jpg
bancomat jpeg
dubrovnik croatia summer time 3499458 1280 jpg
banner bojdeuca lui creangă jpg
grigore alexandrescu poet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net