Un remediu care face ocolul pământului


    Usturoiul
Usturoiul

Despre proprietăţile curative ale usturoiului s-a tot scris. În timp, despre minunile pe care le tot face această legumă, aflăm mereu câte o veste de senzaţie.

De mai bine de patru decenii însă, terapeuţii din lumea întreagă urmăresc cu mult interes efectele unui leac pe bază de usturoi, remediu realizat de un „farmacist" din Antichitate cu 5000 de ani în urmă.

Reţeta a fost descoperită într-o mânăstire budistă din Munţii Tibet de o echipă de specialişti UNESCO în anul 1972. De atunci, acest remediu miraculos pe bază de usturoi, care face înconjurul lumii, este urmat de mii şi mii de bolnavi pentru întinerirea şi buna funcţionare a organismului şi pentru stoparea evoluţiei multor boli .

Ingrediente : Remediul minune pe bază de usturoi se prepară din două ingrediente: 350 g de usturoi zdrobit şi 220-250 ml de alcool de 95-96 grade sau rom.

Preparare :Usturoiul zdrobit se pune într-un borcan peste care se toarnă alcoolul, iar borcanul se închide ermetic şi se păstrează vreme de zece zile la frigider. În a 11-a zi, licoarea se filtrează printr-un tifon des, apoi se mai păstrează la frigider încă două zile. După aceste etape, remediul se poate folosi pentru tratament ( sub formă de picături), după următoarea schemă, timp de două săptămâni:

Micul dejun Prânz Cină

Ziua întâi: 1 2 3Ziua a doua: 4 5 6 Ziua a treia 7 8 9Ziua a patra 10 11 12Ziua a cincea 13 14 15 Ziua a şasea 16 17 18 Ziua a şaptea 12 11 10Ziua a opta 9 8 7 Ziua a noua 6 5 4

Ziua a zecea 3 2 1

Ziua a 11-a 15 25 25

Ziua a 12-a 25 25 25

În continuare, se administrează câte 25 de picături de trei ori pe zi, până când se termină toată licoarea preparată.

Terapia cu usturoi tratează următoarele boli: arterioscleroza, sinuzita, bolile de plămâni, miocardul, hipertensiune, artrita, reumatismul, afecţiunile de vedere şi de auz, lipsa de apetit, impotenţa, gastrita, ulcerul, hemoroizii, grăsimile în exces, metabolismul leneş, pietrele, rigiditatea venelor, cheagurile de sânge, greutatea corporală, tumorile interne sau externe. Specialiştii susţin că această terapie însănătoşeşte fiecare organism bolnav.

Foarte important!

Remediul acesta, folosit de zeci şi zeci de generaţii, se poate repeta o dată la 5 ani.

S-a demonstrat ştiinţific că acest medicament natural nu are nici contraindicaţii, nici efecte adverse.

Terapeuţii atrag însă atenţia că persoanele care au un stomac iritabil trebuie să fie prudente dacă vor să urmeze acest tratament şi să consulte medicul. De asemenea, cei care urmează un tratament anumit, trebuie să primească avizul medicului sau al terapeutului.

Totodată, în timpul tratamentului este strict interzis să se consume usturoiului sub o altă formă - fie preparat în mâncare, fie consumat ca atare, susţin specialiştii.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
cub monica anghel png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg