(P) Ce să nu faci când vrei să slăbeşti

Ultima actualizare:

    Ce să nu faci când vrei să slăbeşti.
Ce să nu faci când vrei să slăbeşti.

Cu totii avem o imagine ideala despre propria persoana. De aceea, cu mult inainte de a trece la planul de atac, fie ca este vorba de silueta sau de look in general, majoritatea dintre noi avem in minte o imagine destul de clara despre cum vom arata, odata obtinute rezultatele dorite. Si, adesea ne formam o reprezentare ideala, care cu greu poate fi atinsa.

 Oricat de mult ne-am stradui, oricate sacrificii am fi dispusi sa facem, nu o sa fim niciodata Claudia Schiffer, daca natura ne-a inzestrat cu doar 1m60, la fel cum din 3 fire de par, nu vom obtine nicicand cosita Ilenei Cosanzeana.

Situatia devine complicata in cazul regimurilor de slabit. Dupa ore de documentare pe internet, dupa „sapaturi" prin nenumarate forumuri, ne hotaram la o dieta. Ce conteaza daca este una draconica, cu cat suferim mai mult, cu atat mai repede se vor vedea rezultatele, nu-i asa? Azi mancam salata, maine carne de vita, poimaine peste si tot asa. Fara dulciuri evident, fara paine si, in general, fara multe dintre lucrurile care ne plac si la care poftim in continuare. Si slabim, nu aici este problema, kilogramele planificate se duc toate sau o buna parte dintre ele, insa dupa ceva timp observam ca nu se mai misca nimic. De ce? Raspunsul este simplu: odata eliminat excesul de lichid, organismul ramane in continuare dependent de rezervele sale de grasimi, acestea fiind, intr-un fel, garantia supravietuirii sale. Putin cate putin, organismul se obisnuieste cu mai putina hrana si nu mai consuma atat de multa energie pentru a o digera.

Resemnati ca mai mult de atat nu putem face, incepem sa mancam „normal" si ne dam seama ca, putin cate putin, punem la loc toate kilogramele, pe care le slabisem, ba chiar si cateva peste. Este clasicul efect yoyo: dieta de slabire este interpretata ca o perioada de lipsuri profunde, astfel ca organismul incepe sa depoziteze grasimile, pentru a se asigura ca are rezerve suficiente in eventualitatea unui nou regim de slabire, un fel de „bani albi pentru zile negre".

Este un parcurs cu care ne-am obisnuit de atatea ori, iar deceptiile nu intarzie sa apara. De aceea, concluzia cercetatorilor in nutritie si boli metabolice este perfect adevarata: regimul de slabire este cauza nr. 1 pentru acumularea kilogramelor in plus. Orice dieta sau regim de slabire, care nu ne permite sa mancam ceea ce ne place, este o catastrofa.

Plecand de la aceasta afirmatie, un laborator francez si-a propus sa creeze un produs complet, care, printr-o formula inovatoare, sa combata toate cauzele care duc la ingrasare, eliminand, din start, necesitatea unui regim de slabire. Au creat o capsula hiper-concentrata, care, alaturand 8 plante, condimente si alge specifice, neutralizeaza efectul caloriilor, fiind perfect adaptata atat femeilor cat si barbatilor. Cele 8 ingrediente 100% naturale actioneaza simultan asupra tuturor factorilor cheie ai slabitului sanatos si de durata, asigurand o actiune completa si eficienta.

Aceasta formula brevetata actioneaza la 4 nivele: scaderea poftei de mancare, arderea celulelor grase, reglarea metabolismului si redinamizarea organismului. Astfel, in primul rand este indusa eficient senzatia de satietate. Nu vom mai resimti acea pofta de rontait de necontrolat si vom manca portii mai mici si mai rare. Depunerile de grasime care ne deformeaza silueta sunt eliminate, iar metabolismul lent este reactivat, prin accelerarea proceselor de ardere si digestie. Nu in ultimul rand, organismul este redinamizat. Lipsa de energie este un factor nociv pentru buna functionare a metabolismului, iar acest deficit tinde sa fie compensat prin alimente «fals energizante», precum ciocolata, bomboanele sau alte alimente bogate in calorii si zaharuri.

Expertii francezi au realizat ca procesul de slabire este unul complex, astfel ca au creat un produs la fel de complex, care sa raspunda tuturor nevoilor in materie de slabit. Actiunea sa este completa si de durata si ne putem baza pe aceasta metoda, nu doar ca remediu de urgenta inaintea sarbatorilor, ci ca aliat de nadejde pe termen lung. Ramane sa va convingeti si dvs. (asa cum au facut-o inaintea dvs. mii de persoane din Franta, Marea Britanie si Germania, acolo unde produsul a fost lansat cu succes) de toate efectele benefice ale acestui produs, astfel ca nu ne ramane decat sa va invitam pe site-ul oficial din Romania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net