Slăbeşte cu alimente crude
Revista «Click! pentru femei» îţi recomandă o dietă de detoxifiere.
Vrei să slăbeşti rapid înainte de concediu şi să elimini toxinele? Ţine dieta pe bază de alimente crude! “Click! pentru femei” îţi spune cum să procedezi.
75-80% din alimentele pe care le consumi zilnic trebuie să fie crude şi restul gătite. Cât timp ţii cura, n-ai voie să bei cafea, să fumezi şi să foloseşti zahăr rafinat. În plus, e necesar să mănânci produse cu mult fier, cum ar fi tofu, migdale şi alune, bogate în calciu, ca varza şi boabele de soia, şi în vitamina D, de exemplu laptele de soia şi de orez, cereale integrale.Exemplu de meniu pentru o zi:Mic dejun: Un pahar cu suc de sfeclă şi un măr, o salată de pătrunjel cu seminţe crude de floarea soarelui, nuci, alune crude şi multă lămâie; Gustare: banană. Prânz: budincă de hrişcă (lasă hrişca peste noapte la înmuiat în apă plată. Pune-o în blender cu două curmale şi cu un pumn de germeni de secară. Adaugă sare şi piper după gust). Gustare: doi morcovi şi o piersică. Cină: ciuperci în sos de mărar.
Ai nevoie de 6 ciuperci, 250 ml lapte de migdale, doi căţei de usturoi, sucul unei lămâi, două legături mărar, cimbru şi rozmarin, un gogoşar, două-trei de cozi ceapă verde. Ca să prepari laptele de migdale, amestecă 150 gr migdale cu 300-350 ml apă. Mixează laptele de migdale cu usturoi, suc de lămâie şi mărar. Pune sosul peste ciupercile mărunţite. Taie cubuleţe gogoşarul şi cozile de ceapă, apoi adaugă-le în bol. Amestecă totul bine şi lasă cel puţin o oră ca ciupercile să absoarbă sosul.